2777
2789

آره پول

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

آره پول

😂😂

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب با پول باید بری‌ ی کاری بکنی دیگخود پول ک لذت نداره

ن دیگه پول باشه لذت خودش میاد 

مثلا با پول میری فلان کشور و فلان هتل پنج ستاره خستت کرد کشور بعدی هتل بعدی خریدای زیاد 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

ن دیگه پول باشه لذت خودش میاد مثلا با پول میری فلان کشور و فلان هتل پنج ستاره خستت کرد کشور بعدی هتل ...

اخه اینا واقعا اونقدریم ک فکر‌میکنی حال نمیده به ادم

نمیدونم حداقل من اینجور فکر‌میکنم

اخه اینا واقعا اونقدریم ک فکر‌میکنی حال نمیده به ادمنمیدونم حداقل من اینجور فکر‌میکنم

نه تجربه کنی خیلی حال میده 

الان فکر میکنی حال نمیده

چون به زندگی یارانه ای دارن عادتمون میدن 😔

هر چی که دلت بخواد. من الان هیچی دلم نمیخواد 😅از هیچی هم لذت نمی‌برم ولی مثلا انواع سفر ها انواع کش ...

اره قبول دارم

زندگی با انسان ها کلا ملال انگیزه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز