2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بیا هر چقدر میخوایی لاغر شی رو بده ب من من دنبال چاقیم🤣

منم اول لاغر بودم ۵۳ کیلو ،اطرافیان آنقدر گفتن لاغری قرص چاقی خریدم الان شدم ۷۳

خیلی پشیمونم

خواص زنجبیل برای لاغری:

• افزایش متابولیسم: زنجبیل می‌تواند سرعت متابولیسم بدن را افزایش دهد که این امر به سوزاندن کالری بیشتر و در نتیجه کاهش وزن کمک می‌کند.
  • کاهش اشتها: زنجبیل می‌تواند به تنظیم قند خون و کاهش اشتها کمک کند و از این طریق باعث کاهش مصرف کالری و لاغری شود.
  • چربی سوزی: برخی مطالعات نشان داده‌اند که زنجبیل می‌تواند به افزایش چربی سوزی در بدن کمک کند، به ویژه چربی‌های ناحیه شکم.
  • کاهش التهاب: التهاب مزمن در بدن می‌تواند با افزایش وزن و مقاومت به انسولین مرتبط باشد. زنجبیل با خواص ضد التهابی خود می‌تواند به کاهش وزن کمک کند.
  • بهبود هضم: زنجبیل می‌تواند به بهبود هضم غذا و جلوگیری از مشکلات گوارشی مانند نفخ و یبوست کمک کند که این امر می‌تواند در روند لاغری موثر باشد.

نحوه مصرف زنجبیل برای لاغری:

• چای زنجبیل: یکی از رایج‌ترین روش‌های مصرف زنجبیل برای لاغری، تهیه چای زنجبیل است. برای تهیه چای زنجبیل، می‌توانید چند قطعه زنجبیل تازه را در آب جوش بریزید و اجازه دهید به مدت 10-15 دقیقه دم بکشد. سپس می‌توانید چای را صاف کرده و میل کنید.
  • زنجبیل در غذاها: می‌توانید زنجبیل را به صورت تازه یا پودر در غذاهای خود استفاده کنید. زنجبیل می‌تواند طعم و عطر خوبی به غذاها بدهد و در عین حال از خواص آن برای لاغری بهره‌مند شوید.
  • مکمل زنجبیل: در صورت تمایل می‌توانید از مکمل‌های زنجبیل نیز برای لاغری استفاده کنید. اما قبل از مصرف هرگونه مکمل، حتما با پزشک خود مشورت کنید.

نکات مهم:

• مصرف متعادل: مصرف بیش از حد زنجبیل می‌تواند عوارضی مانند سوزش معده، تهوع و اسهال را به همراه داشته باشد. بنابراین، مصرف زنجبیل باید به صورت متعادل و در حد توصیه شده باشد.
  • تغذیه و ورزش: برای لاغری موثر، مصرف زنجبیل به تنهایی کافی نیست و باید با یک رژیم غذایی سالم و متعادل و ورزش منظم همراه باشد.
  • مشورت با پزشک: در صورت وجود هرگونه بیماری یا مصرف داروی خاص، قبل از مصرف زنجبیل برای لاغری حتما با پزشک خود مشورت کنید.

با رعایت این نکات و مصرف متعادل زنجبیل می‌توانید از خواص آن برای لاغری و بهبود سلامتی خود بهره‌مند شوید

حذف ناهار چی؟

من پارسال تابستون  شبا تا صبح بیدار بودم  فقط قهوه تلخ و چای سبز میخوردم   غذا درست حسابی نمیخوردم اصلا . همش کنسرو میخوردم.   صبحا هم تا عصر میخوابیدم اصلا صبحانه و ناهار هیچی نمیخوردم  خیلی لاغر شدم  الان در ب در دنبال چاق شدنم  

.

2824
2823
2791
2779
2792