2777
2789

من اگ بخوام ازدواج کنم شرط اولم اینه ک پسره منو ببره شهر دیه زندگی کنیم😂

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوخی نکن🤣

ب ابلفضل 😂 الان زن داداشم ب خاطر داداشم مجبوره بره تهران استرس داره درکتون نمیکنم واقعا استرس چیو داری ن کسی هس تو زندگیت دخالت کنه شوهرت از سرکار میاد دوتایی تنها ن مهمون ن  تمیزی زیاد راحتی بخدا سر این ی موضوع خواستگارت رد کنی ب نظرم دیوونگی کردی من ارزومه برم

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
نمیدونم واقعا دو دلم آخه از خانوادم دور میشم از دوستام

نمیدونم من خودم کلا ادمیم ک تنهاییو دوس دارم خیلی‌وابسته ب اینجور چیزا نیستم بازم خودت میدونی عزیزم

خانوادش هم همون شهر هستن؟ چقدر با خانوادت فاصله داری بعدا؟ 

به خانوادش وابسته اس یا نه؟ 

چون منم تو همین شرایطم. شوهر من هر روز منو ول میکنه میره خونه مادرش. منم تو شهر غریب تنهام

اینا خیلی جدیه بهش فکر کن

خانوادش هم همون شهر هستن؟ چقدر با خانوادت فاصله داری بعدا؟ به خانوادش وابسته اس یا نه؟ چون منم تو هم ...

اره خانوادش همونجان نمیدونم شناخت زیادی ندارم بدونم وابستس یا ن ۶ ساعت فاصله شهرامونه 

اع پس شما راضی نیستی ن؟

اره خانوادش همونجان نمیدونم شناخت زیادی ندارم بدونم وابستس یا ن ۶ ساعت فاصله شهرامونه اع پس شما راضی ...

نکن اینکارو. عاقبت خوبی نداره خصوصا وقتی 6 ساعت از خانواده خودت دوری

2790
2778
2791
2779
2792