2777
2789
عنوان

دوباره مدفوع پسرم پر خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 66 پست

تقریبا هم سن پسر منه، وقتی خون داخل مدفوع نیست پس به خاطر یبوست هست

پسر منم اشتها نداره،چیزایی که دوس داره بده بهش

ببرش پارک فعالیت کنه، یا تو خونه باهاش بازی های حرکتی بکن بزار انرژیش خالی بشه،اشتهام بهتر میشه

مثلا پسر من عاشق کباب هست، الان صبحانه کباب خورد، هر چی دوس داره بده، سیب زمینی هم دوس داره، مرغ سوخاری، ببین چی دوس داره

خون میاد ؟ بخدا از دیشب هزارو یه فکر کردم تو نت اصلا چیزای خوبی نوشته نبود . خدایی نکرده از علایم س ...

سر.طان روده در بزرگسالان و بعد یک سنی شایع هست نگران نباش احتمالا همونیه که خانمها گفتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خون میاد ؟ بخدا از دیشب هزارو یه فکر کردم تو نت اصلا چیزای خوبی نوشته نبود . خدایی نکرده از علایم س ...

نگران نباش اگه از روده باشه خون قاطی مدفوع ولی با توجه به اینکه میگی قاطی مدفوع نیست و یبوست هم هست زخم شده بازم ببرش دکتر انشالله ک چیری نیست

شیاف گلیسیرین براش بزار کره به غذاهاش اضافه کن دمنوش گل محمدی بده بخوره پدر بچه درومده که از یبوست

الانکه فک میکنم خیلی وقته اینجوریه. اصلا تغذیش خوب نیس نه اینکه بهش نرسم بخدا خودش خیلی بد غذاس باید بزور بهش چیزی بدی کلافم کرده همش هم نشسته سرش تو گوشیه یا پی اس  اصلا تحرک نداره 

از بدنش موقع مدفوع یه گوشت هم خارج میشه که خون ریزی جدا گانه داره اون گوشت ،اسمش پرولاپس رکتومه

نه چیزی ندیدم . دیشب خیلی بیشتر از دفعه قبل بود دفعه اول یکی دوقطره بود دیشب بیشتر بود خواستم ببینم بدنشونشد پراز خون بود  تا رون پاش خونی بود بچم 😔

درد وسوزشی نداشت  بعد که داستاشو شستم گفت درد دارم 

گاهی هم میگه میخاره بدنم یعنی همونجاش 

الانکه فک میکنم خیلی وقته اینجوریه. اصلا تغذیش خوب نیس نه اینکه بهش نرسم بخدا خودش خیلی بد غذاس باید ...

خوب دیگه باید به فکر سلامت بچه باشی به زور هم که شده خوراک ملین بدی بخوره طفلک بچه گوارشش نابود شده چه دردی میکشه موقع دفع بعدشم خون دفع کنه کم خون میشه و ضعیف خود کم خونی بی اشتهایی میاره

تقریبا هم سن پسر منه، وقتی خون داخل مدفوع نیست پس به خاطر یبوست هستپسر منم اشتها نداره،چیزایی که دوس ...

پسرمنم خیلی گوشت دوس داره . اما خب مثلا الان رفت مهد صبحانش نون وپنیر بود میدونم اونجا نمیخوره باز میاره غذاشو ناهار هم وقتی من میدم کامل میخوره وقتی خودش میخوره ۵  یا ۶ قاشق بیشتر نمیخوره  منم حاملم دوس دارم خودش کاراشو بکنه اما اینجوری میشه

نه چیزی ندیدم . دیشب خیلی بیشتر از دفعه قبل بود دفعه اول یکی دوقطره بود دیشب بیشتر بود خواستم ببینم ...

باید ببری بیمارستان کودکان ،کولونوسکوپی بشه تا متوجه وضعیتش بشن اینطوری بمونه خون از دست بده بعدا باید بهش خون تزریق کنن شاید شرایطش حاد بشه نزار اینطوری بمونه حتما ببرش برای درمان 

خوب دیگه باید به فکر سلامت بچه باشی به زور هم که شده خوراک ملین بدی بخوره طفلک بچه گوارشش نابود شده ...

کم خونی داره وکمبود ویتامین د. 

دکتر شربت اهن داده اینجوری میشه 

چندماه پیش عمل داشت اونجام نتونست قرص اهنشو بخوره چون یبوست شدید شده 

خدا منو لعنت کنه که حواسم نبوده 😭

پسرمنم خیلی گوشت دوس داره . اما خب مثلا الان رفت مهد صبحانش نون وپنیر بود میدونم اونجا نمیخوره باز م ...

صبحانه هر چی دوس داره بدین، مثلا پسر من از پنیر گردو متنفره، اگه غذای گرم دوس داره بزار براش