من خیلی بهش محبت کردم تازه ۴روزپیش براش تولد گرفنم کادوگرون دادم بهش امروزدستشو رومبلند کر ...
خیلی بیجا کردی سکوت کردی
دختر استراحت مطلقی با بیماریت داری بچه ی اون عوضیا رو پرورش میدی
کسی که احترام میذاره احترام هم داره نه اونا
ای وای من ببین اگه برادر شوهرت پشتته برو پزشکی قانونی
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
نه نمیخام درگیرشمنو این چیزا امیدوارم بااین شکم دردی دارم بچه طفل معصومم بیفته ک نیاد تو این خانوا ...
میخوام گریه کنم😞😞
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
واقعا نمیتونم حوصله هیچی ندارم فقط میخام زودتر جداشم از شوهرم کبراش همه زندگیمو گذاشتم ازاین خانواده کبراشون کمنذاشتم جاریم همش میگفت اینا ب درد نمیخورن من باور نکردم