2777
2789
من خیلی بهش محبت  کردم تازه ۴روز‌پیش براش تولد گرفنم کادو‌گرون دادم بهش امروز‌دستشو روم‌بلند کر ...

احترام بزاري اما خودت و شخصيت و سلامت و جسمت و بچه ي توي شكمت همه از بين بره واسه احترام به هميچين ادمهايي واقعا

💕خدايا سپاس گذارم كه هستي💕👨‍👩‍👧‍👦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پزشکیه قانونی فایده نداره مگر شاهد داشته باشی برادر شوهرت حاضره ازت دفاع کنه؟؟

نه نمیخام درگیرشم‌نو این چیزا امیدوارم بااین شکم‌ دردی دارم بچه طفل معصومم بیفته ک نیاد تو این خانواده

من خیلی بهش محبت  کردم تازه ۴روز‌پیش براش تولد گرفنم کادو‌گرون دادم بهش امروز‌دستشو روم‌بلند کر ...

خیلی بیجا کردی سکوت کردی

دختر استراحت مطلقی با بیماریت داری بچه ی اون عوضیا رو پرورش میدی

کسی که احترام میذاره احترام هم داره نه اونا

ای وای من ببین اگه برادر شوهرت پشتته برو پزشکی قانونی

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

الان عروسی نگرفتی ؟خونه مادرشوهرت زندگی میکنی؟ الهی که هم شوهرت هم مادرش از کرده شون پشیمون شن و بار آخرشون باشه 

صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی

چقدبی وجدانه 

حالا با شوهرت بحث داشتی او چشش بود این وسط 

حتما شکایتش رو بکن 

بهش بگو هر چه بکاری برداشت میکنی  دختر  عزیزت  جواب کار تو رو  پس میده

خدایا حاجاتمو بده سجده ی شکر بجا میارم.
نه نمیخام درگیرشم‌نو این چیزا امیدوارم بااین شکم‌ دردی دارم بچه طفل معصومم بیفته ک نیاد تو این خانوا ...

میخوام گریه کنم😞😞

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

واقعا نمیتونم حوصله هیچی ندارم فقط میخام زودتر جداشم از شوهرم ک‌براش همه زندگیمو گذاشتم ازاین خانواده ک‌براشون کم‌نذاشتم جاریم همش میگفت اینا ب درد نمیخورن من باور نکردم