2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه های الان خیلی کنترلشون سخته فقط اگر کسی اذیت کرد جریمه نوشتنی کنید و محکم پاش وایسید

آروم شون کردم ماشالله چقد هیکل دارن دادمیزنن لوسن چرانقاشی نمیدین مادرمون گفته چرا اینجوری درس میدی غرمیزنن منم استرس خیلی واردمیشه بهم از دوتا بچه هم بایدبترسم

پنجم دبستان

منم معلم پنجمم

پنجم دیگه تقریبا بزرگ شدن و از خیلی مسایل درک دارن

باهاشون سنگین رفتار کن 

اصلا خیلی نرمش نشون نده(نه که داد و بیداد و یا تحقیر کنی‌ها)

یه حالتی از اقتدار توأم با مهربانی اما کم 

همش یادآوری کن که بزرگ شدن و قرار نیست مثل کلاس اول دومی‌ها رفتار کنند 

با اولیاشون هم همینطور 

بگو بچه ۵ساعت این جا با من هست ،ممنون میشم تو کارم اختلال ایجاد نکنید 

البته اگر غیرانتفاعی باشند کارت در اومده ،چون توقع دارن پول میدن کنیزشون بشی

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

اره غیرانتفاعی هستن دقیقا توقع کنیزبودن دارن

همون 

تو دولتی نمی‌تونن اینجوری بتازونن 

چون خرده برده‌ای با معلم و مدیر و مدرسه ندارن

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

همون تو دولتی نمی‌تونن اینجوری بتازونن چون خرده برده‌ای با معلم و مدیر و مدرسه ندارن

میددنی ی دوتا حرف خانواده هاشون زدن یکهفته پیش حالا من بیخیال نمیشم استرس بهم واردشده خیییلی روحیه حساسی دارم

منم معلم پنجممپنجم دیگه تقریبا بزرگ شدن و از خیلی مسایل درک دارنباهاشون سنگین رفتار کن اصلا خیلی نرم ...

نگاه کنید شما سودای مغزتون یکم احساس میکنم بالا رفته برای درمان استرس سوره انسان بخونید تقدیم به امام کاظم کنید کلا روزی کمتر از ۵ دقیقه وقت میبره هر روز قبل رفتن به مدرسه بخونید حتی روی ررفتارتون و اقتدارتون توی کلاس تاثیر مثبت میذاره و اینکه هفته ۳ بار اسطخدوس قبل خواب بخورید و موقعی عصابنیت و استرس تو کلاس یه تعداد صلوات بفرستید تقدیم امام کاظم کنید حتما مشکلتون‌حل میشه ان شالله با این ۳ تا کار هم استرس هم کنترل کلاس هم شب بیداری خودم با توسل به امام کاظم مشکل استرسم خل شد