loveallah مدیر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 6992 عنوان چرا بیداری | مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 160 پست ☹️☹️☹️ برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️ 1403/11/15 | 04:10 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
loveallah مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 6992 هیچینشده هنو😂رفیق رل دوستمه جفتمون دفه اولمونه جز حس نگرانی چیز دیگه ای ندارم 😂 فردااات بیا واسممم تعریفففف کننن مطمئن باش کلی خاطره میشه میخندین برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
loveallah مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 6992 معلمی؟ اره برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
زیباخفته۲۲ عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 72 دارم فک میکنم بین دونفر کیم انتخاب کنم به در بگم دیوار بشنوه نداریم حدتو ندونی حدتو نشونت میدم👋
loveallah مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 6992 بخاطر اینکه یه همدم ندارمحس آرامش ندارمواقعا زندگی ناقصه نگران نباش اون بالایی یجوری میچینه خود ادم تعجب میکنه برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
loveallah مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 6992 همه خوابن درو باز کنم بیدار میشن گناه دارن 🙁🙁 شمع چی یا چشماتو ببند ب خاطرات خوب تو زندگیت فک کن برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
پسرمboy عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 3918 نگران نباش اون بالایی یجوری میچینه خود ادم تعجب میکنه فردا هزار تا کار دارمولی الان بیدارمهیچ وقت فکرشو نمیکردم نبود همدم اینهمه آرامش رو از روح ادم میگیره
loveallah مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 6992 خواب بد دیدم بیدار شدم وای خیلی حس بدیه برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 22937 شمع چی یا چشماتو ببند ب خاطرات خوب تو زندگیت فک کن نمیتونم به خدا دارم دیونه میشم نگرانم بدجور برا سلامتیم یه حمد وصلوات از ته دل بخون در جهانی دیگر حتی اگر گلوله ای در تفنگ بودی باز هم سمت من بیا.... یه صلوات برا سلامتیم مهمونم کن 🙂🙏🏼🫂
loveallah مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 6992 دارم فک میکنم بین دونفر کیم انتخاب کنم اینک بین دونفر بمونی سخته ولی اول ملاکت اخلاق باشه اخلاقه ک واسه ادم میمونه ببین شکاک نباشه گیر الکی نده بفهمتت پایه ات باشع تورو اول بعنوان رفیق ببینه بعد همسر برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
loveallah مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 6992 نمیتونم به خدا دارم دیونه میشم نگرانم بدجور برا سلامتیم یه حمد وصلوات از ته دل بخون خوندم فدات💜🥺 برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 22937 خوندم فدات💜🥺 خدا خیرت بده به نظرت خدا رو صدا بزنم نگام میکنه 🥲🥲 در جهانی دیگر حتی اگر گلوله ای در تفنگ بودی باز هم سمت من بیا.... یه صلوات برا سلامتیم مهمونم کن 🙂🙏🏼🫂
loveallah مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 6992 فردا هزار تا کار دارمولی الان بیدارمهیچ وقت فکرشو نمیکردم نبود همدم اینهمه آرامش رو از روح ادم میگیر ... اره واقعا از ی سنی ب بعد نبود همدم ادمو ناراحت میکنه ولی خب همه ی ماازاول تنهااومدیم تنهاهم میریم باید باهاش کنار بیایم برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
loveallah مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 6992 چی بگم بگذریم جو سایت کلن منفیه اره وای نبایدبزاری تاثیری روت بذاره برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
loveallah مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 6992 خدا خیرت بده به نظرت خدا رو صدا بزنم نگام میکنه 🥲🥲 اره عزیزدلم چرا که نه برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️