2777
2789
یکیش نهایت تا سه چهار ماه دیگه میاد جلو از نظر مالی هم بد نیس ولی خب خانواده اش هرکی سرگرم زندگی خو ...

پسر دومیه رو ک رد میکردم چون رفیق بازی بنیاد زندگی رو خراب میکنه رو پسر اولی هم فکر میکردم ببینم ایا میتونم حرف و حدیث پشت هرچیری تحمل کنم یا نه

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

با خواهرم فیلم میدیدیم گفتم بیام یه سری بزنم سایت بعد بخوابم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

با خواهرم فیلم میدیدیم گفتم بیام یه سری بزنم سایت بعد بخوابم

آقاااااا پروف پ اسمت و دیدمممممم ترکیدممممم ازخنده

آقاااااا پروف پ اسمت و دیدمممممم ترکیدممممم ازخنده

😂😂😂😂

همیشه به خنده عزیزم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

وااای گوگل ادم ی سرچ میزنه تهش ب سرطان ختم میشه حتی میگی اب پرید گلوم میگ سرطان حنجره گرفتی رفت تموم ...

اره توام سرچ میزنی ؟ لنت ب گوگل متنفرمم😒اه 

من خیلی تنهام کسیو ندارم باهاش حرف بزنم هعییی

اره توام سرچ میزنی ؟ لنت ب گوگل متنفرمم😒اه من خیلی تنهام کسیو ندارم باهاش حرف بزنم هعییی

چراعزیزم