2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرماخوردگی خره😒از طرفی وسواس و افکار منفی ساییدههههههه😐کلافم خدا خودت آرامش بده بهم🥺

الهی که ب ارزوی دلت برسی💜🥺

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
عزیزدلم الهی ک بهترین ها قسمتت شه بیچاره دخترکوچولو 🥺😔آروم باش خدا پشتته 😍

فدات بشم مهربونم❤️❤️ .خیلییییی دلم‌گرفته قلبم‌داره میترکه تنها امیدم خداس فقط خدا میدونه امشب چجوری بود برام 😭😭😭😭بدون اینکه کوچکترین اشتباهی داشته باشم😭

اره درست میگی ، اصلا وقتی تقلین بد میکنم علایم میاد سراغم همین سخته دگ بیخیال بودن چجوری اخه؟😑گوگل ...

وااای گوگل ادم ی سرچ میزنه تهش ب سرطان ختم میشه حتی میگی اب پرید گلوم میگ سرطان حنجره گرفتی رفت تموم شد....ببین مثلا تاخواستی فک کنی ب مریضی برو بایکی بزنگ حرف بزن کتاب بخون مشغول کن خودتو تانیاد سراغت فکراتو ترساتو بنویس

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
نران نباش عزیزم میگذره اینهمه ادم درس خوندن تموم شد

خب درسم تموم شده فارغ التحصیل شدم از مدرسه ،دیپلم گرفتم ولی الان تو دانشگاه رفتنم مشکل دارم البته آزاد و پیام نور و جهاد  قبول شدم ولی دلم فرهنگیان میخواست دوست داشتم ی سال بمونم شانسم رو امتحان کنم 

از مهر مشاور گرفتم که درس بخونم (الان اولین سالیه که پشت کنکورم) ولی همش دست پا شکسته از همون اولش انگیزه نداشتم همش آبان و آذر درگیر کتابخونه عوض کردن و برای اینکه حداقل همون روزی ۳، ۴ ساعت رو بخونم حداقل الان از دی هست همون دست پا شکسته هم نمیخونم شاید هفته ای ۲ ۳ ساعت نمیدونم چکار کنم زمان داررره میره و اینم وضع زندگیه منه