همشون انرژی منفی داشتن بعد از اون حس وحالم خوب نیست
من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏
حرم بودم همین الان اومدیم هتل ولی چون روز آخره زیارت اخرمه یکم دیگه باید برگردیم خوابم نمیبره از الان دلتنگ حرم بین الحرمین شدم🥺🥺 نمیدونم باز قسمتم میشه بیام یا این آخرین زیارتمه
من باشوهرم دعوام شد سر پول ندادن اعصابم داغونه جمع کردم وسیله هامو میخوام فردا برای همیشه برم ی دختر کوچک ۴ ساله دارم تا نیم ساعت پیش میترسید بخوابه من برم ولش کنم اخر سر با گریه خوابش بردالانم خودم ی چشم اشک ی چشم خون تورو خدا برای ارامش دل خودم و دختر ی صلوات بفرستین😭
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
برو تو حیاط یا بالکن نفس عمیق بکش تا حسای منفی برن یا شمع روشن کن با عود تاثیر مثبتی میزاره روت بیا ...
همه خوابن درو باز کنم بیدار میشن گناه دارن 🙁🙁
من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏