2777
2789
منم😑

لعنت بهش 

امروز رفتم مطب دکتر کلی مریض بد حال دیدم 

همشون انرژی منفی داشتن بعد از اون حس وحالم خوب نیست 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

حرم بودم همین الان اومدیم هتل ولی چون روز آخره زیارت اخرمه یکم دیگه باید برگردیم خوابم نمیبره از الان دلتنگ حرم بین الحرمین شدم🥺🥺 نمیدونم باز قسمتم میشه بیام یا این آخرین زیارتمه

(من متولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم)m🫀💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

💚اَللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلی‌مُحمّدٍوَآلِ‌مُحمّدوَعَجل‌فَرَجَهُم💚برا امضات❤️🕊🌙

قربونت بشم❤️

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
حرم بودم همین الان اومدیم هتل ولی چون روز آخره زیارت اخرمه یکم دیگه باید برگردیم خوابم نمیبره از الا ...

ایشالا که بازم قسمتت بشه الان خوشحال باش ک قسمتت شده😍😍😍

لعنت بهش امروز رفتم مطب دکتر کلی مریض بد حال دیدم همشون انرژی منفی داشتن بعد از اون حس وحالم خوب نیس ...

منم وقتی دکتری برم استرس میگیرم و حس بد 

یجورایی فوبیا و وسواس بیماری دارم توچی؟ 

حالاتت چجوریه؟ 

لعنت بهش امروز رفتم مطب دکتر کلی مریض بد حال دیدم همشون انرژی منفی داشتن بعد از اون حس وحالم خوب نیس ...

برو تو حیاط یا بالکن نفس عمیق بکش تا حسای منفی برن یا شمع روشن کن با عود تاثیر مثبتی میزاره روت بیا و ببین

من باشوهرم دعوام شد سر پول ندادن اعصابم داغونه جمع کردم وسیله هامو میخوام فردا برای همیشه برم ی دختر کوچک ۴ ساله دارم تا نیم ساعت پیش میترسید بخوابه من برم ولش کنم اخر سر با گریه خوابش بردالانم خودم ی چشم اشک ی چشم خون تورو خدا برای ارامش دل خودم و دختر ی صلوات بفرستین😭

وای منم😪وسواس فکری داری؟ راجب چی

راجب همه چی رابطه ام/ کارم / مخارج/ و...

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

سبزی آش گرفتم امشب مهمون سر زده داشتم نتونستم تمیز کنم تا الان مشغول سبزی بودم

خسته نباشی گلمممم🥺😍❤️

برو تو حیاط یا بالکن نفس عمیق بکش تا حسای منفی برن یا شمع روشن کن با عود تاثیر مثبتی میزاره روت بیا ...

همه خوابن درو باز کنم بیدار میشن گناه دارن 🙁🙁

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏