2777
2789
عنوان

غربالگری

61 بازدید | 12 پست

دوستان عزیز این تاپیک رو مخصوص عزیزانی زدم ک‌فکر میکنن غربالگری همه چیز‌رو میگه و از اون‌مهمتر دکترایی ‌‌ک‌بااین آزمایشها چقدر بچه رو سقط‌نکردن

ب‌شخصه کسی رو از نزدیک میشناسم ک دکتر بدون‌اینکه براش توضیح بده مشکل چی بوده بهش گفت میخوای بچتو بندازی

اون‌فرد ناامید نشد کلی دعا و نذر و نیاز کرد اما ی دکتر‌خدا پدرمادر بیامرز رفت و بهش گفت ک تو بچت ممکنه ی بیماری پوستی نادر بگیره و همینطورم شد

شکر خدا اون‌بچه الان زندست و داره نفس میکشه

ببینید تصمیمهای کوچیک ما چقدر میتونن تاثیرگذار باشن با تصمیم درست و پیگیری درست ی پدر مادر و صد البته لطف بی نهایت خداوند زندگی‌این بچه تموم نشد و خواست خدا براین بود ک اون‌بچه زنده بمونه

لطفا هروقت رفتید دکتر و خدایی نکرده بهتون گفت بچتونو‌بندازین سریع قبول نکنید پیگیر بشید زود جا نزنید شاید راه دیگه ای داشته باشه با خدای خودتون معامله کنید قطعا بهترینها رو سرراهتون‌قرار میده

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

منم میخوام برم التماس دعا سالم باشه و بمونه برام

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

منم میخوام برم التماس دعا سالم باشه و بمونه برام

الهی امین فقط اگر زبونم لال اگر چیز بدی شنیدی خواهش میکنم زود جا نزن امیدوارم هم خودت ام بچت صحیح و سلامت باشید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الهی امین فقط اگر زبونم لال اگر چیز بدی شنیدی خواهش میکنم زود جا نزن امیدوارم هم خودت ام بچت صحیح و ...

انشالله ک سالمه برای دخترمم الکی کلی بهم استرس داد کلیه ش مشکل داره ب دنیا اومد سالم بود خدالعنتش کنه چقد عذاب و استرس کشیدم تا ب دنیا بیاد

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

مامنکر لطف خدا نیستیم عزیزم 

قطعا خپدش بزرگتر و کریم تر از این حرفاس 

ولی اگ مشکل بزرگی باشه ،باید بی عقل باشی ک گوش ندی 

خود خدا برای همین ب ما عقل داده 

فک کنم شما بچه های ک نقصی دارن رو ندیدین 

نمیدونین چ زجری میکشن و بدتر از خودشون پدرمادرشون ک از غصه آب شدن 

همون بچه ها خودشون میگن شما ک می‌دونستید چرا بچه دار شدید

این درسته ک باید چند دکتر مختلف بری ،پلی اینک تو بفهمی مشکلی هست و باز بگی خدا ،خوب این ینی مشکل داره اون شخص 

خدا لطف کرده ک قبل از این ک کاری ازت ساخته نباشه ،مشکل رو برات آشکار کرده 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
انشالله ک سالمه برای دخترمم الکی کلی بهم استرس داد کلیه ش مشکل داره ب دنیا اومد سالم بود خدالعنتش کن ...

خیلی سخته خیلی میفهمم😔

مامنکر لطف خدا نیستیم عزیزم قطعا خپدش بزرگتر و کریم تر از این حرفاس ولی اگ مشکل بزرگی باشه ،باید بی ...

من‌همش باخودم فکر میکنم وقتی خدا میخواد ب ی ادم‌جون بده منه بنده کی باشم ک بخوام بگم این بنده مشکل داره چرا باید ب دنیا بیاد

من دوتا خانواده دیدم ک بچه هاشون سندروم داشتن یکی دوست صمیمیم بود و یکیم همسایه دیوار ب دیوارمون 

مادر اون‌بچه همش اون‌بچه بهش وصله و جدا نمیشه ازش و قطعا سختی زیادی میکشه ولی نمیدونم اینکه ی بچه رو بخاطر بیماری ای ک معلوم نیس بگیره یا نه بخوای بکشی کار درستیه یا نه واقعا‌نمیدونم

خصوصا تو این زمونه ک تا میری دکتر خدایی نکرده ی عدد کمتر بیشتر باشه بهت میگن امینوسنتز میکنی انقد میشه ینی مغازه باز کردن این دکترا البته همشون نه

من‌همش باخودم فکر میکنم وقتی خدا میخواد ب ی ادم‌جون بده منه بنده کی باشم ک بخوام بگم این بنده مشکل د ...

من حاضر ب این ریسک نیستم 

اگر بدونم 

الیته ک همه چی دست خداست ممکنه من همه چیزو چک کنم خوب باشه ،ولی بعد تولد اشکالی پیش بیاد ،ولی تا زمانی ک کاری ازم بربیاد و عاقلانه باشع اجازه نمیدم ی نفر بی گناه بیاد تو دنیا و رنج بکشه 

چون خیلیا رو دیدم ک دارن زجر میکشن و منم ک هفت نسل غریبه ام با دیدنشون جیگرم آب میشه

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
من‌همش باخودم فکر میکنم وقتی خدا میخواد ب ی ادم‌جون بده منه بنده کی باشم ک بخوام بگم این بنده مشکل د ...

خاله من بچه دار نمیشد ،سه بار جنیناش مردن چ بعد نه ماه یا تو شش ماهگی تو شکمش 

ولی همش اصرار همش این در اون در 

الان دو تا بچه داره ،ولی بچه ای ک تو شش سالگی دوار ی بیماری بشه بینایی و شنواییش رو از دست بده ،صورتش رو دیگ نمیتونه حرکت بده ،عچل مغز و اعصاب انجام بشه روش و انقد نحیف ک وقتی میبینیش جیگرت آب میشه ،اون یکی بچه اش هم ک تو خطره 

خوب از همین الان داره زجر میکشه 

بچه دار نمیشد خوب بود یا الان ک اون بچه بی گناه داره زجر میکشه 

و هیچ زندگی عادی نداره؟؟

خاله من بچه دار نمیشد ،سه بار جنیناش مردن چ بعد نه ماه یا تو شش ماهگی تو شکمش ولی همش اصرار همش این ...

بهش گفته بودن مشکل داره؟

چی شد ک اینطوری شد؟

من حاضر ب این ریسک نیستم اگر بدونم الیته ک همه چی دست خداست ممکنه من همه چیزو چک کنم خوب باشه ،ولی ب ...

این حرفتونو قبول دارم اما دل خیلی وقتا با عقل درتضاده

من خیلی کم ب احساسم و دلم اهمیت میدم ولی وقتی اهمیت میدم میبینم چقدر حسم درسته چقدر کار خوبی کردم ک اون کارو انجام دادم درصورتی ک آدم احساساتی هم هستم

بهش گفته بودن مشکل داره؟چی شد ک اینطوری شد؟

سالهای اول بچه دار نمیشد.با کلی دکتر رفتن ونذر کردن  بچه اولشو باردار شد 

ولی همون موقع هم مشکل داشت روز زایمانشو من یادمه ب همه زنگ زد ک براش دعا کنیم ما همون روز رفتیم زیارت 

بدنیا اومد ولی مرد بعدش 

بچه های بعدشم ک مجبور شد سقط کنه 

اینا هم ک الان وضعیتشون اینطوریه

سالهای اول بچه دار نمیشد.با کلی دکتر رفتن ونذر کردن بچه اولشو باردار شد ولی همون موقع هم مشکل داشت ...

از دور نگاه میکنی تلخه امیدوارم ک خدا عاقبتشونو ختم ب‌خیر کنه

امیدوارم نی نی شما هم صحیح و سلامت بدنیا بیاد و دامنت سبز بشه🤲