2789
نترس بسپر ب خدا عزیزم اون بیشتر از هرچی مراقبته کاش میشد همین الان بری

دارم ثانیه ها رو حساب میکنم تا صب بشه...بیدارش کنم همه هول میکنن بخصوص مامانم که مریضه تازه قرص قلب شو خوردخ..صب به یه بهانه ای میرم..فعلا دراز کشیدم 

من پاهام لاک داره باطل محسوب میشه نمازم؟☹️

من‌شنیدم اگر ی انگشت پات لاک نداشته باشه و روی اون‌مسح بکشی درست میشه بازم درست و غلطشو نمیدونم اما میدونم ک غسلت کاملا باطله و ماخانما ماهیانه باید غسل کنیم ک‌بتونیم نماز بخونیم و روزه بگیریم و‌پاک بشیم

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده اون مخالفن.مخالف زیادعامروز ی اتفاق افتاد باعث شد خانواده اش مخالف شن وگرنه همه چی اوکی بودف ...

انشالله خدا قسمت همدیگر کنه شمارو 

خانواده و کل طایفه منم مخالفه

به در بگم دیوار بشنوه نداریم حدتو ندونی حدتو نشونت میدم👋

من‌شنیدم اگر ی انگشت پات لاک نداشته باشه و روی اون‌مسح بکشی درست میشه بازم درست و غلطشو نمیدونم اما ...

ممنونم عزیزم

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
روحت و جسمت پاک میشه..میشه نماز خوندی برام دعا کنی..کیسه آبم سوراخ شده پنج ماهمه..صب میخام برم بیمار ...

عزیزم 🥺انشالله ک خودتون و نی نی سالم برید و برگردید 

میشه بگید چرا این اتفاق افتاد

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
چرا خدا خیلی دوسم داشته؟؟

خدا هر کس و دوست داشنه باشه از تاریکی نجات میده 

این تو قرآن هم آمده 

میشه برام دعا کنی یه نی نی خدا به منم بده 

قبول باشه عزیزم

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

من پاهام لاک داره باطل محسوب میشه نمازم؟☹️

عزیزم اگ بخاطر اون لاک نماز خوندن رو شروع نمیکنی ،با همون لاک بخون ،وقتی ی مدت بگذره و ب نماز انس بگیری،انقد برات عزیز میشع ک حاضری روزی چند بار لاکتو پاک کنی وضو بگیری بعدش دوباره لاک بزنی ،فقط قلبتو ب خدا نزدیک کن 😊مث ی قرار مهم تمیزترین لباس رو مخصوص نماز بذار

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

خدا خیلی دوست داره

اگه تونستی برای منم دعا کن بچم سالم باشه و سالم ب دنیا بیاد

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

خدا هر کس و دوست داشنه باشه از تاریکی نجات میده این تو قرآن هم آمده میشه برام دعا کنی یه نی نی خدا ب ...

خدا انشاءالله بحق این روزهای عزیز و قشنگ دامنتو سبز کنه و ی عیدی خوشگل بهت بده

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست