منشنیدم اگر ی انگشت پات لاک نداشته باشه و روی اونمسح بکشی درست میشه بازم درست و غلطشو نمیدونم اما میدونم ک غسلت کاملا باطله و ماخانما ماهیانه باید غسل کنیم کبتونیم نماز بخونیم و روزه بگیریم وپاک بشیم
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
روحت و جسمت پاک میشه..میشه نماز خوندی برام دعا کنی..کیسه آبم سوراخ شده پنج ماهمه..صب میخام برم بیمار ...
عزیزم 🥺انشالله ک خودتون و نی نی سالم برید و برگردید
میشه بگید چرا این اتفاق افتاد
دوستنینیسایتیمن❤️ممنوناز اینکهتوتاپیکامشرکتمیکنیاگگاهیپستترو جواب ندادم بدونیاندیدمیاواقعادر جوابشحرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘. کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
عزیزم اگ بخاطر اون لاک نماز خوندن رو شروع نمیکنی ،با همون لاک بخون ،وقتی ی مدت بگذره و ب نماز انس بگیری،انقد برات عزیز میشع ک حاضری روزی چند بار لاکتو پاک کنی وضو بگیری بعدش دوباره لاک بزنی ،فقط قلبتو ب خدا نزدیک کن 😊مث ی قرار مهم تمیزترین لباس رو مخصوص نماز بذار
دوستنینیسایتیمن❤️ممنوناز اینکهتوتاپیکامشرکتمیکنیاگگاهیپستترو جواب ندادم بدونیاندیدمیاواقعادر جوابشحرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘. کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
اگه تونستی برای منم دعا کن بچم سالم باشه و سالم ب دنیا بیاد
تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣