منشنیدم اگر ی انگشت پات لاک نداشته باشه و روی اونمسح بکشی درست میشه بازم درست و غلطشو نمیدونم اما میدونم ک غسلت کاملا باطله و ماخانما ماهیانه باید غسل کنیم کبتونیم نماز بخونیم و روزه بگیریم وپاک بشیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
روحت و جسمت پاک میشه..میشه نماز خوندی برام دعا کنی..کیسه آبم سوراخ شده پنج ماهمه..صب میخام برم بیمار ...
عزیزم 🥺انشالله ک خودتون و نی نی سالم برید و برگردید
میشه بگید چرا این اتفاق افتاد
دوستنینیسایتیمن❤️ممنوناز اینکهتوتاپیکامشرکتمیکنیاگگاهیپستترو جواب ندادم بدونیاندیدمیاواقعادر جوابشحرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘. کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
عزیزم اگ بخاطر اون لاک نماز خوندن رو شروع نمیکنی ،با همون لاک بخون ،وقتی ی مدت بگذره و ب نماز انس بگیری،انقد برات عزیز میشع ک حاضری روزی چند بار لاکتو پاک کنی وضو بگیری بعدش دوباره لاک بزنی ،فقط قلبتو ب خدا نزدیک کن 😊مث ی قرار مهم تمیزترین لباس رو مخصوص نماز بذار
دوستنینیسایتیمن❤️ممنوناز اینکهتوتاپیکامشرکتمیکنیاگگاهیپستترو جواب ندادم بدونیاندیدمیاواقعادر جوابشحرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘. کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
اگه تونستی برای منم دعا کن بچم سالم باشه و سالم ب دنیا بیاد
تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣