2821
2789
عنوان

روحم خستست

150 بازدید | 15 پست

کی کابوس کنکور و هزینه هاش تموم میشه 

دعا کنید برام شرمنده ی خانوادم نشم 

خستم خیلی 

حالم گاهی ازخودم به هم میخوره 

آخه من مگه چند سالمه که باید این همه چیزو لمس کنم 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فدای سرت.هر چی شد برو.حتما باید رشته تاپ باشه؟

پزشکی میخوام قطعا 

حتی جونمم میدم برا رسیدن بهش 

دعا کن برام،

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

منی که دانشگاه آزادم چی بگم آخه

خیلی گرون شده من فکرشم نمیتونم کنم 

شهر ما شده تزمی90ملیون

والا ما هم رفتیم دانشگاه هر لحظه ش عذاب و استرس درسای سخت و استادا 😢😢😢😢😢

فقط امیدوارم یه چیزی قبول بشی که دوست داشته باشی و بتونی تحملش کنی

و صدایم کن، از پشت نفس های گل ابریشم همچنان آهو که جفتش را🫀🦌
والا ما هم رفتیم دانشگاه هر لحظه ش عذاب و استرس درسای سخت و استادا 😢😢😢😢😢فقط امیدوارم یه چیزی قب ...

پزشکی میخوام 

دعا کن برام تورو خدا

پزشکی میخوام قطعا حتی جونمم میدم برا رسیدن بهش دعا کن برام،

بیخیال بابا.به قول خودت سنی نداری.طرف کارشناسی ارشد گرفته دوباره میاد امتحان میده.طرف ۳۰ سالشه۳۵ یا۳۶ سالشه یه مسیری رو رفته دوباره میاد امتحان میده.

خیلی گرون شده من فکرشم نمیتونم کنم شهر ما شده تزمی90ملیون

هعیییییییی 

من کارشناسی ۹

بعد هر ترم زیاد میشع 

و خوابگاه ۳

هیچ حسی شیرین تر از حس رسیدن و دست یافتن نیست امیدوارم هممون تجربه اش کنیم 🥲😘🥳

بیخیال بابا.به قول خودت سنی نداری.طرف کارشناسی ارشد گرفته دوباره میاد امتحان میده.طرف ۳۰ سالشه۳۵ یا۳ ...

آره واقعا اصلش اون انتخاب رشته بوده به نظرم که رشته ی مورد نظرتو قبول بشی بعد برا دانشگاه باز صد بار میشه کنکور داد ولی انتخاب رشته ی تحصیلی یک باره سال نهم خداروشکر ازون دوران گذشتم 

هعیییییییی من کارشناسی ۹بعد هر ترم زیاد میشع و خوابگاه ۳

هی... 

آزمون لیسانس به پزشکی هم داریم‌.هرساله داره شرایطش بهتر میشه.آزمونی هست که لیسانس گرفتی یه آزمون میدی برای سه رشته دکترای حرفه ای.البته کتابهای اون رشته رو تهیه میکنی.چند تاکتاب معرفی میکنن.اونا رو میخونی امتحان میدی.قبول شدی میشی دانشجوی ترم ۲ اون رشته