2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا آنقدر تاپیک میزنی آمپول پروژسترونه دیگه 

نظرمن همیشه صبرکذن و استفاده نکردن از داروعه ولی باید ببینی تنبل تخمدان تاچه حده اگر خیلی زیاد نیست بره باشگاه وزنشو کم کنه یه مدت دمنوش زعفران مصررف کنه و فعالیت و ببره بالا غذای سالم بخوره درست میشه

اسمم سیندخت هست 
دیگ چاره چیهیه رفیق داشتم طفلک ۳ ماه نشده بود رحمش اصن ورم کرده بود شکمش بزرگ شده بود آمپول ک زد مری ...

اخع خواهرم ۱۴ سالشه تا حالا اصلا پریود نشده قرارع برای بار اول با آمپول پریود بشه نگرانم

چرا آنقدر تاپیک میزنی آمپول پروژسترونه دیگه نظرمن همیشه صبرکذن و استفاده نکردن از داروعه ولی باید بب ...

نسخه دست من نیست اسم آمپول رو ندیدم مطمعن نیستم که پروژسترونه

نسخه دست من نیست اسم آمپول رو ندیدم مطمعن نیستم که پروژسترونه

جز پروژسترون چیزی نیست ک پریود بیاره همون پروژسترونی قرصی ام که داده برای تنبلی قرص جلوگیری از بارداریه 

فعالیت سالم خوری دوای تنبلی تخمدانه اگر وزنشه زیاده کاهش وزن داشته باشه 

اسمم سیندخت هست 
خواهرم هست تا حالا پریود نشده ۱۴ سالش شده سونو تنبلی نشون داده لاغر هست آخه یکم نگرانم

نگرانی نداره که چیز مهمی نیست اصلا باردارشدم نشدن به این چیزا نیست طرف مشکل ندارد باردار نمیشه میگم ناباروری بدون علت یکیم کلی مشکل داره زود باردارمیشم به این چیزا فکر نکن

اسمم سیندخت هست 
خواهرم هست تا حالا پریود نشده ۱۴ سالش شده سونو تنبلی نشون داده لاغر هست آخه یکم نگرانم

زیر شکمشو با روغن سیاهدونه چرب کنه اگه لاغره ولی شکم داره شکمشو صاف کنه

گرمی زیاد بخوره تغذیه سالم فراموش نشه 

شیرینی جات و غذای روغنی خیلی خیلی کممم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35