melisa_ma مدیر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 58 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 23 پست از کجا بفهمیم یکی داره بهمون خیانت میکنهیعنی چیکار کنه باهامون مشکوک بشیم 1403/11/15 | 02:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خواهر_بتمن عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 1500 همون BTS😑🎀 اینو اولش میگفتی خب👌🏼😅 آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸
mozhzh عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 10489 ب نظرم مرد پاشو کج بذاره زن میفهمه همون ندای دلش ک بهش میگه شوهرت داره ی غلطی میکنه کاملآ درسته
melisa_ma مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 58 عذاب وجدان خیلی چیز بدیه آره ولی کلا نمیذاره من چیزی ازش بفهمم کلا نشون نمیده یعنی مثلا حس میکنم هراز گاهی میفهمم حالش بده بازم بهم لبخند میزنی میگه من خوبم هی بهش میگم بهم بگو چی شده و اینا اصلا هیچی به هیچی میگه خوبم عزیزم فکر میکنه من خرم نمیفهمم
melisa_ma مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 58 ب نظرم مرد پاشو کج بذاره زن میفهمه همون ندای دلش ک بهش میگه شوهرت داره ی غلطی میکنه کاملآ درسته خب الان از کجا بفهمم که واقعیت داره یا نه
چیچیلا عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5084 آره ولی کلا نمیذاره من چیزی ازش بفهمم کلا نشون نمیده یعنی مثلا حس میکنم هراز گاهی میفهمم حالش بده ب ... شوهرته؟ اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.
چیچیلا عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5084 نه نامزد بزاریه چیزی رو بهت بگم مردا کلا اززن هایی که زیاد پاپیچشون میشن خوششون نمیادولش کن به حال خودش باشه اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.
melisa_ma مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 58 بزاریه چیزی رو بهت بگم مردا کلا اززن هایی که زیاد پاپیچشون میشن خوششون نمیادولش کن به حال خودش باشه البته نامزد نیست زیادی بردمش بالا خودش همش بهم میگه تو نامزدمی و اینا پارتنره بیشتر ولی نه من اصلا از اون دخترایی نیستم که پاپیچ بشم اینو خودش هم میدونه ولی خب محبت میکنم بهش به هر حال..و خب دوست ندارم ازش خیانت ببینم