melisa_ma مدیر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 58 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 38 پست بچه ها از کجا بفهمیم یکی داره بهمون خیانت میکنه؟ 1403/11/15 | 02:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانم_خیاطه عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 137 نمیدونم الان دراز کشیده بودم یهو اومد تو ذهنم یهویی ترسیدم نمیدونم چرا همش از بیکاری اگه خودتو مشغول کنی فکر های پوچ سراغت نمیادشیطون بیکاره دیگه واسه خودش میچرخه داستان درست میکنه
melisa_ma مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 58 نه عزیزم من کلی گفتم ولی خوب خانم ها میفهمن کلا مرد سرد بشه الکی بگه فکرم درگیره کار دارم اینا بهانس آره میفهمم چی میگی ولی راستش این این کارو نمیکنه ولی دیدی بعضی وقتا به دل آدم میفته نکنه این کارو کنه نکنه اون کارو کنه؟ اونجوریم الان
melisa_ma مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 58 همش از بیکاری اگه خودتو مشغول کنی فکر های پوچ سراغت نمیادشیطون بیکاره دیگه واسه خودش میچرخه داستان د ... مرسی از دلگرمیت عزیزم
panizam83 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 1592 بگردم چرا این حس رو میکنی؟ سرد شده باهات؟ اخه یجوری بود هر یروز درمیون ج میداد🥲میگفم دختر فالو نکن باز میکردسرد شده بود وقت نمیزاشت...ولی باهاش حرف زدم گفم اگ نمیتونی درست شی بگو جدا شیم گف ی هفته وقت بده ولی باز خبری نشد منم فهمیدم ک جدا شیم بهتره🫠
imahroo22 عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 1800 آره میفهمم چی میگی ولی راستش این این کارو نمیکنه ولی دیدی بعضی وقتا به دل آدم میفته نکنه این کارو کن ... چیزی ندیدی اصلا؟؟؟ اگه هیچ چیز مشکوکی ندیدی خیالت راحت باسه
خانم_خیاطه عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 137 آره میفهمم چی میگی ولی راستش این این کارو نمیکنه ولی دیدی بعضی وقتا به دل آدم میفته نکنه این کارو کن ... 😐جای این فکرا برو بغلش کن اگه گرم بغلت کرد یه دونه لگد به شیطون تو ذهنت بزنمردا نسبت به خانمها کم عاطفه تر هستن و ناتوان تو بیانش
خانم_خیاطه عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 137 اخه یجوری بود هر یروز درمیون ج میداد🥲میگفم دختر فالو نکن باز میکردسرد شده بود وقت نمیزاشت...ولی باه ... همسرت یا پارتنر
melisa_ma مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 58 اخه یجوری بود هر یروز درمیون ج میداد🥲میگفم دختر فالو نکن باز میکردسرد شده بود وقت نمیزاشت...ولی باه ... بگردم عزیزم عیبی ندارد پیش میاد لیاقت تو بیشتر از این حرفا بوده ناراحت نباش سرش
خانم_خیاطه عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 137 پارنتر خیلی مراقب باش اسیب بهت نزنه این اقایون قشنگ بلدن با احساسات خانما بازی کننمیشه بپرسم چند سالته
melisa_ma مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 58 😐جای این فکرا برو بغلش کن اگه گرم بغلت کرد یه دونه لگد به شیطون تو ذهنت بزنمردا نسبت به خانمها کم ع ... هیم ممنونم
panizam83 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 1592 بگردم عزیزم عیبی ندارد پیش میاد لیاقت تو بیشتر از این حرفا بوده ناراحت نباش سرش چشم عزیزمناراحتی فقد برا اینع ک میسوزم میدونس من بدم میاد چنبار گفتم ولی باز جلو چشمم انجام میداد واقعا بدترین حسع🥲
melisa_ma مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 58 چیزی ندیدی اصلا؟؟؟ اگه هیچ چیز مشکوکی ندیدی خیالت راحت باسه نه چیز مشکوکی ندیدم حقیقتا ولی خب حس میکنم فقط
panizam83 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 1592 خیلی مراقب باش اسیب بهت نزنه این اقایون قشنگ بلدن با احساسات خانما بازی کننمیشه بپرسم چند سالته نه من بش گفتم جدا شیم الانم یجورایی جدا شدیم...۲۱
melisa_ma مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 58 چشم عزیزمناراحتی فقد برا اینع ک میسوزم میدونس من بدم میاد چنبار گفتم ولی باز جلو چشمم انجام میداد وا ... میفهممت ولی قرار نیست تا آخرش همینجوری باشی یکی خیلی بهتر گیرت میاد قشنگم غصه نخور