2777
2789
عنوان

کدوم کار بهتره

82 بازدید | 6 پست

فروشندگی لوازم آرایشی : مغازه دقیقا کنار خونمونه ، ۱۰ صبح تا ۸ شب ، دریافتی ۱۰ تومن ، دوروز مرخصی در ماه

ساخت مانکن های طلا : باید با اتوبوس برم ، ۸ صبح تا ۵ ، پنجشنبه تا ۲ جمعه تعطیل ، دریافتی ماه اول ۷ تومن بعدش افزایش پیدا میکنه احتمالن تا ده میره 

خودم اولی انتخابمه چون لازم نیست همش در حال فعالیت باشم میتونم وسطش یه استراحتی کنم

اولی قطعا

زهی خیال باطل 🧃🐀🕳در جنگ شرف ، بی طرف ، بی شرف است💚🤍🦁🤍❤️ 👑👑وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بستگی به روحیه و شخصیتت داره فزوشندگی یه مهارت هست اگر بلدی اولی قطعا بهتره

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

نزدیک بودن محل کار خیلی خوبه

قبل از این کار یه جا دور از خونمون کار میکردم رفتو آمدم با اتوبوس بود ، از ۱۰ صبح تا ۱۰ شب که با رفت و آمدش میشه گفت از ۹ تا ۱۱ در گردش بودم ، حقوقش نزدیک ۱۸ بود ،فقط یک روز در ماه مرخصی داشتم ، هرچند حقوقش عالی بود ولی به شدت زده شدم و اومدم بیرون ، الان که وارد این کار بشم میخوام مجازی کنارش هم درسمو ادامه بده