khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5669 عنوان هر کار میکنم 98 بازدید | 10 پست بابام قبول نمیکنه فردا نرم مدرسه آخه نمیتونم برم چون میوفتم مطالعات هر کار میکنمنمیتونم بخونم💔🥲 شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸 1403/11/15 | 01:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنا_ عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8667 چن درسه بشین بخون یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5669 چن درسه بشین بخون درسه ۱۳ و ۱۴ مطالعات نهم ۹۰ تا سوال داره 🤦🏻💔تو مغزم نمیره هی یادم میره خوابمه شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
hhjkl عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 5487 خاطره تویی 😂مگه نمی خواستی بری تجربی اگه نمیتونی مطالعات به این راحتی رو بخونی دبیرستان قشنگ پاره ایی
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5669 خاطره تویی 😂مگه نمی خواستی بری تجربی اگه نمیتونی مطالعات به این راحتی رو بخونی دبیرستان قشنگ پاره ا ... آره منم🥲😂معلوم نی شایدم برم انسانی درس ۱۴ و ۱۳ مطالعات ۸۰ تا سوال داره خو نمیتونم تو یه شب بخونم متاسفانه اینبار تلنبار شد دیگه خیلیم راحت نیست 😂💔سنگین ترین درسای کتابه شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
hhjkl عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 5487 آره منم🥲😂معلوم نی شایدم برم انسانی درس ۱۴ و ۱۳ مطالعات ۸۰ تا سوال داره خو نمیتونم تو یه شب بخونم م ... درس ۱۳ و ۱۴ میشن درس کدوم هاش ؟😂یادم نمیاد پارسال نهم بودم من قشنگ پاره شدم با کتاب ها معدل ام شد ۱۷ دهم تجربی ام فقط گریه کردم امروز 😣
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5669 درس ۱۳ و ۱۴ میشن درس کدوم هاش ؟😂یادم نمیاد پارسال نهم بودم من قشنگ پاره شدم با کتاب ها معدل ام شد ۱ ... نهضت مشرو.طه و ایران در دوران پهلوی شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5669 درس ۱۳ و ۱۴ میشن درس کدوم هاش ؟😂یادم نمیاد پارسال نهم بودم من قشنگ پاره شدم با کتاب ها معدل ام شد ۱ ... من چی بگم این همه خرخونی دفاعی شدم ۱۹ داشتم خوی پیش میرفتم همچی اوکی تا رسیدم به امشب اینو ۱۰ هم نمیشم چون حال خوندن دیگه ندارم شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
hhjkl عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 5487 نهضت مشرو.طه و ایران در دوران پهلوی خدا بهت صبر بده خواهر 🤣🤣نوبت دوم استان مون این درس ها رو برامون حذف کرد خداروشکر وگرنه خول میشدم باهاشون 😂
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5669 خدا بهت صبر بده خواهر 🤣🤣نوبت دوم استان مون این درس ها رو برامون حذف کرد خداروشکر وگرنه خول میشدم ب ... نرفتم امتحان بدم😏😂💔 شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸