2777
2789
عنوان

سحر و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 51 پست
یعنی هیچ وقت خوب نمیشه ؟این‌خانم آقا رفتن خونه مادر زنش زندگی می کنند خونه شون الان خالیه ،از ترس ای ...

دعا و قران تاثیر داره واقعا

و باید از اهلش کمک گرفت

منم دوستام مجبورم کردن دیدن فیلم ترسناک و کنار بزارم

عمر هم یک روزی تموم می شه پس حواست به کارات باشه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دعا و قران تاثیر داره واقعاو باید از اهلش کمک گرفتمنم دوستام مجبورم کردن دیدن فیلم ترسناک و کنار بزا ...

این خانم که می گم خودش و شوهرش خیلی مومن هستند اهل نماز شب و اینا ,قرآن هم می خونن .میگن اون صحنه فیلم باعث شده اون خونه دچار سحر باز بشه که با هیچی باطل نمیشه ،همین جوری خونه شون بی صاحب ول کردن رفتن خونه مادر زنش شهر دیگه 

عزیزم روت اثر گذاشته صحنه هاش و ممکنه چند سال و چند ماه اثرش باهات بمونه

من خوابایی که می بینم ربطی به فیلما نداره

خواب می بینم کوچیکم و خونه داییم هستم ((داییم ۱۰ ساله معماری خونش و تغییر داده و من هنوز معماری قبلیش و بادمه)) مدل معماری قبلی با پسرداییم که کوچیکه دارم بازی می کنم و یکهو حشت و ترس و اتفاقات دیگش شروع می شه🥲

ی چیزی میگم واقعاا گوش بدین

هر فکر منفی و افکار بد و همچین اعتقادایی رو اگر دارین یا شماهم از یکی شنیدین باز نرید ب بقیه بگین و بازگو نکنین ب هیچ وجه

رو افکار بقیع تاثیر میزارین

مثلا دخترعموی من ی بار جلوی من داشت ب یکی میگفت همیشه ترس لینو داشتم نتونه باردار شه و قک میکنه نمیتونه باردار شمه خیلی سال گذشته ولی حرفش هنوز یادمه هی تو مغز منم تکرار میشه که نکنع منم ابنجوری باشم

یا مثلا شنیدین میگن چاقو بهم بزنی دعوا میشه؟

اینو یکی بچم بودم بهم گقته بود الان هر وقت چافو رو الکی بازو بستع میکنم یهو این فکره میاد تو ذهنم

این افکار چ بخواین چ نخواین تاثیر داره جذب میکنید هرچیزو ک بهش فکر میکنین.

یا مثلا الان شما گفتین فیلم ترسناک دیدن هنچین اتفاقی افتاده صدرصد دفع بعد ک بخوام فیلم ببینم حرفتون یادم میاد تو مغزم هی مرور میشه میترسم مطمئن باشین از رو توهم یا هرچیز دیگه منم چیزایی میبینم

این خانم که می گم خودش و شوهرش خیلی مومن هستند اهل نماز شب و اینا ,قرآن هم می خونن .میگن اون صحنه فی ...

در این حد اطلاع ندارم

ولی شنیدم می گن سوره بقیره خیلیییی جوابه

با حدیث کسا

در این حد اطلاع ندارمولی شنیدم می گن سوره بقیره خیلیییی جوابهبا حدیث کسا

آره منم همیشه میخونم حدیث کساء با عود گل محمدی خیلی خوبه می‌گن ارواح بد و اجنه رو دور می کنه از خونه به برکت وجود ارواح مومنین .ولی حالا نمیدونم دیگه ماجرای اینا چی بوده که اون آقای استاد روحانی بهشون گفته از اون خونه برید کلا .الان خونه شون خالیه ،خیلی بده با چهارتا بچه رفتن خونه مادر خانمش یه شهر دیگه اونم بچه مدرسه ای 

من خودم تو هفت سالگی خوابگاه دختران رو دیدم هنوز که هنوز میترسم از فیلمش

شما سنت کم بوده

من فیلما رو تو سن ۱۷ و ۱۸ سالگی دیدم

یادمه انابل ۱ و ساعت دوازده و نیم شب زیر پتو می دیدم😂

به هرحال خوش به حالتون که می تونین بازم ببینین

ولی من با اینکه بعضی وقتا به سرم می زنه

ولی به اذیت هاش نمی ارزه برم سراغش

فعلا مجبورم خودم و با ژانر طنز و فانتزی سرگرم کنم😭😭

عزیزم حتما پیش یه روانپزشک برو گلم

ربطی نداره

این فقط یک نمونش بود

اصلا صحنه های خوابام صحنه های واقعی زندگیمن

اتفاقا از خوته داییم خیلییی خاطره های خوبی دارم

چون پسر داییم منبع اسباب بازی بود

و اونجا بهشت من بود

پسر داییمم ازم کوچیک تر بود

و از نظر دیگه ای کسی بهم اسیبی نزده

وگرنه چرا از صحنه خونمون هم باید همچین چیزایی ببینم؟

ی چیزی میگم واقعاا گوش بدینهر فکر منفی و افکار بد و همچین اعتقادایی رو اگر دارین یا شماهم از یکی شنی ...

مشکل اینه که این خانمی که من میگم اصلا هم چین چیزی آگاهی نداشته ولی بعد متوجه میشه به خاطر اون بوده .خودش میگه اصلا یادم نبود فیلم خارجی دیدم .واسه سرگرمی فیلم رو از برادرش میگیره و یه ظهر که بچه ها مدرسه بودن میبینه