2777
2789
عنوان

سحر و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 51 پست
یه مدت هر چی دکتر روانشناس می‌رفت فایده نداشت او خونه همه اش آدم های وحشتناک میدید که پرنده هستند. خ ...

نه بیین عزیزم وقتی هر چیزی نگاه کنی تخت تاثیرش قرار میگیری فیلم خنده دار ببینی تا مدت ها صحنه هاش یادت میفته خندت میگیره فیلم عاشقانه ببینی عاشق رمان ها و کلیپ های عاشقانه میشی و فیلم ناراحت کننده ببینی تا مدت ها افسرده و ناراحت میشی فیلم ترسناک هم همینه تا مدت ها روت اثر می‌ذاره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند وقت پیش یه کلیپ دیدم توضیح داده بود راجع به این مدل سحر و جادو که با عکس و فیلم هست😥یه کارشناس ...

آره اون آقا هم که به ایشون این حرف زده یکی از استاد های بزرگ هست نمی خوام اسم بیارم .اون آقا و خانم هم بهشون اعتماد دارم راستگو هستن چرت و پرت نمیگن 

وا😐من خیلی فیلم ترسناک‌میبینم پس چرا چیزی نشده

منم مثل شما

بیشتر فیلم ترسناک ها رو دیدم

با زیرنویس

واقعا یک تایمی خیلییییی اذیتم می کردن

یکبار تو اتاقم خواب بودم

با اینکه خواب بودم اطرافم و می دیدم بعد دیدم یک جسم سیاه وارد اتاقم شد 

اول فکر کردم برادرمه ولی نزدیک و نزدیک شد

یکهو افتاد روم و من پریدم

وقتی چشمام و باز کردم دیدم دراز کش نیستم و نشستم

دقیقا اون حالتی که از خواب بیدار شدم

تو خواب بیشتر ازارم می دادن

دیگه دوستام مجبورم کردن بزارم کنار و نبینم

الانم انقدر سرم شلوغه یادم نمی اد اخرین بار کی دیدم

ولی هنوز بعضی وقتا اذیت وجود داره

عمر هم یک روزی تموم می شه پس حواست به کارات باشه

نه بیین عزیزم وقتی هر چیزی نگاه کنی تخت تاثیرش قرار میگیری فیلم خنده دار ببینی تا مدت ها صحنه هاش یا ...

این می‌گفت فقط یه بار دیدم ،یه فیلم خاص بوده گویا  و صحنه خاصی داشته هالیوودی بوده 

نه بیین عزیزم وقتی هر چیزی نگاه کنی تخت تاثیرش قرار میگیری فیلم خنده دار ببینی تا مدت ها صحنه هاش یا ...

من نه اسم فیلم ها نه صحه هاشون و اصلااا یادم نمی اد

چون چند سال پیش می دیدم

بازم تو خواب اذیتم می کنن

خداروشکر حداقل تو بیداری از دستشون راحتم

منم مثل شمابیشتر فیلم ترسناک ها رو دیدمبا زیرنویسواقعا یک تایمی خیلییییی اذیتم می کردنیکبار تو اتاقم ...

نمیدونم بستگی ب اعتقادتون داره

شما حتما قبلا شنیدین از یکی ک فیلم ترسناک ببینید ایجوری میشه با تو ذهن خودتون بوده

این چیزا میدید

من خیلی وفتع میبینم هیچ فیلم ترسناکی نیست که ندیده باشم(ب جز اونایی ک چرته و سناریو خوبی نداره ترسناک نیس)

والله هیچیم نشده چیزیم ندیدم

منم مثل شمابیشتر فیلم ترسناک ها رو دیدمبا زیرنویسواقعا یک تایمی خیلییییی اذیتم می کردنیکبار تو اتاقم ...

یعنی هیچ وقت خوب نمیشه ؟این‌خانم آقا رفتن خونه مادر زنش زندگی می کنند خونه شون الان خالیه ،از ترس این کار کردن 

من نه اسم فیلم ها نه صحه هاشون و اصلااا یادم نمی ادچون چند سال پیش می دیدمبازم تو خواب اذیتم می کننخ ...

عزیزم روت اثر گذاشته صحنه هاش و ممکنه چند سال و چند ماه اثرش باهات بمونه 

نمیدونم بستگی ب اعتقادتون دارهشما حتما قبلا شنیدین از یکی ک فیلم ترسناک ببینید ایجوری میشه با تو ذهن ...

من اون تایم همچین حرفی و نشنیده بودم

دوران دبیرستان خوراکم این فیلما بود

به خصوص بعد کنکور و دوران کرونا

و هنوز اسیبش وجود داره