2777
2789
عنوان

هم کار هم درس

91 بازدید | 14 پست

یجای جدید رفتم برای کار ۱۰ تومن میده از ۱۰ صب تا ۸ شب ، کار خوب و سبکیه ، میتونم کنارش مجازی هم درس بخونم لیسانسمو بگیرم 

بنظرتون خوب دارم پیش میرم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله عالیه ، چیه ما همش از صبح ساعت 6 تا عصر ساعت 6 داریم میریم دانشگاه برای یه مدرک به هیچکاری هم نر ...

متاسفانه جامعه به شدت مدرک گرا شده ، به خاطر همین برخلاف میلم مجبورم درس بخونم

اره خیلی خوبه برا شروع از کم شروع کن.ایشاله کارای بهتزی سر راهت قرار نیکیره چ کاری هست من درحسرت کار ...

بهترینا نصیبتون❤

فروشنده لوازم آرایشی ، خوبیش اینه نزدیک خونمونه واس همین رفت و آمدش زدم نمیکنه

شما کدوم شهرین؟ 

رشتم آسونه ، علوم تربیتی ، میخوام فقط لیسانسشو بگیرم که بتونم آزمون استخدامی بدم

عزیزم آسون یعنی چی شما صبح میری سر کار شب میایی خسته میخواهی بخوابی تا ساعت نه بخوابی صبح مثلا هشت پاشی یا هفت تا ده دو تا سه ساعت وقت داری اونم انقدر باید خفن باشی که بشینی پا درس برا سه ساعت 

نمیگم نمیشه ولی باید خیلی قوی باشی

عزیزم آسون یعنی چی شما صبح میری سر کار شب میایی خسته میخواهی بخوابی تا ساعت نه بخوابی صبح مثلا هشت پ ...

من چون یک سال پشت کنکور بودم و به شدت درس خوندم ، از طرفی قبل از این یه کار سنگین تر داشتم اینا برام آسون شده 

با روزی سه ساعت جمع میشه درسا ، یک ساعت صبح دوساعت شب ،تداوم خیلی مهمه

من چون یک سال پشت کنکور بودم و به شدت درس خوندم ، از طرفی قبل از این یه کار سنگین تر داشتم اینا برام ...

خوش باشی 

من که از بیکاری دارم افسردگی میگیرم. کاش انقدر کار داشتم که نمیشد نفس بکشم