2777
2789
عنوان

ابروهاشومیکنه😭😭

175 بازدید | 24 پست

دختر خالم ابروهاشو میکنه ابرو های پر و مشکی داشت اما الان خالی شده 

بچه ها بگید تو رو خدا اطرافتون دیدید بگید دوباره ابروهه در بیاد خیلی نگرانه

راهکار بدید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یک مدل وسواس فکریه حتما برین پیش روان پزشک اگه زود اقدام کنین خیلی سریع خوب میشن اما اگه اقدام نکنین ...

تقریبا شش هفت ماهی میشه اینجوریه مدام این کارو می‌کنه می‌کنه در میاد دوباره می‌کنه ، الان گریش به خاطر اینکه میگه دیگه در نمیاد

تقریبا شش هفت ماهی میشه اینجوریه مدام این کارو می‌کنه می‌کنه در میاد دوباره می‌کنه ، الان گریش به خا ...

چون میکنن در نمیاد برن روانپزشک دارو میده باعث میشه دست به ابرو هاشون نزنن بعد 2 ماه ابروهاشون درمیاد کامل

چون میکنن در نمیاد برن روانپزشک دارو میده باعث میشه دست به ابرو هاشون نزنن بعد 2 ماه ابروهاشون درمیا ...

عزیزم داروهاشون اعتیاد آور نیستن ، اونجوری که دیگه نشه قطعش کرد یا ضرر داشته باشه؟

شما ابروهاتون در اومد؟آخه دختر خاله من خیلی ابروهاشو کنده

من مژه هام رو میکندم یعنی اصلا مژه نداشتم تا رفتم دکترر
ابرو هم دیدم درمان شدنن
گفتم که اگه برن پیش روان پزشک دارو میده بعد که خودشون نکنن درمیاد و بعدا هم میتونن تقویت کننده بزنن ، فقط اول باید ابرو هاشون رو نکنن

اینو باید ب تخت ببندین دارو بدین چخبره دیوونه اس

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

عزیزم داروهاشون اعتیاد آور نیستن ، اونجوری که دیگه نشه قطعش کرد یا ضرر داشته باشه؟

روان پزشک راهنمایی میکنن
مشکل خاصی نیست که داروی آنچنانی بخواد
برای من با دوز 100 شروع کردن که مثلا نصفش میکردم و اینا بعد زیادش کردن.. ودر اخر دوباره کمش کردن و من خوب شدم.
نیاز به همکاری دخترخالتون هم داره