2777
2789
عنوان

بنظرتون رفتن بهتره یاموندن

80 بازدید | 3 پست

لطفاخواهشانیایدجبهه بگیرید نسبت ب حرفهام همه انسانهاهم خوب هستن هم بد من فقط دارم درمورد چندنفری ک دیدم صحبت میکنم

خیانت بسیاردیدم نداری بدبختی الان هرکاری میکنم ک فراموش میکنم جایی ک باید دراوج خوشی باشم یادم ب کاراش میوفته سیاه میشه برام 

تصمیمم ب جدایی بود اماباخودم فکرکردم کجابرم خانواده ای ک برای اینکه زود دختراشونوشوهربدن قبول کردن باکسی ک چیزی نداره و ده پانزه سال بزرگتره ازدواج کنیم خانواده ای ک شوهرکردن بقیه رومیزدن توسرمون

بهتره بقیش نگم

تازه الان ک جداییم دوساعت اضافی بریم خونشون بچه هامونومیزنن وبداخلاقی میکنن

شرایط جدازندگی کردن ندارم بادوتابچه وبیکاری 

خیلی امثال خودم دیدم ک بدون شغل زندگیهای خوبی هم دارن ولی خب باچندنفرهمزمان هستن و درآمدشون ازاین راهه 

ک من میدونم حتی بلدهم نیستم 

اگربلدبودم همین یکیو کاری میکردم عاشقم بشه و خطانره

اماازبودن درکنارش متنفرم

کاش خداراهی جلوپام میذاشت

عزیزم منم شرایط تقریبا مشابه دارم‌بمون و زندگی کن واسه خودت با عشق بچه ات

نمیدونی چقدردلم میخوادزندگیموازاول بسازم حس میکنم عوض شده ولی نمیتونم تامیام بخندم یادکارهاش میوفتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونی چقدردلم میخوادزندگیموازاول بسازم حس میکنم عوض شده ولی نمیتونم تامیام بخندم یادکارهاش میوفتم

باز خوبه تو حس می‌کنی عوض شده من اصلا حس نمیکنم عوض شده.