2777
2789
عنوان

بچها میتونید بگید این چیه

68 بازدید | 4 پست

کسایی ک اینستا دارن

میرم تو صفحه یکی 

همویگه رو فالو نداریم

بعد صفحش قفله ، حالا من میرم رو صفحش اون ک نوشنه این صفحه خصوصی است رو اصلا نمیاده در صورتی ک با پیج‌دیگ‌نشون میده پایین صفحه که این صفحه خصوصی میباشد برای درنابل کردن درخواست بدهید

پروفایل نام کاربری و درخواست و فالور هاشو نشون میده

ولی نشون نمیده ک قفله

این ینی چی

اینم شات البته چیزی معبوم‌نیس

https: //s6.uupload.ir/files/img_20250203_001305_277_lr3m.jpg

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید بلاکی

پروفایلش خب میاد 

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
عکسه نمیاد .ولی احتمالا بلاک شدی

شاید

وای چرا پروفایلش معلومه