2777
2789

۶ ماه پیش منو بچه ها رو بیرون کرد

وسایل رو هم همون زمان برد خونه پدرش و خونه رو هم پس داد صاحبخانه 

دادخواست مسکن جداگانه دادم البته من منظورم مسکن مستقل بود ، ولی خانومه روزی که ثبت کردم مسکن جداگانه برام زده

چند روز پیش جلسه اول دادگاهمون بود شوهرم انکار نکرد که بیرونم کرده با بچه ها

قاضی نبود ، مشاور قاضی گفت احتمالا جلسه دیگه باید بیاید تا قاضی باهاتون حرف بزنه

چون من تقاضای مسکن جداگانه( مسکن برای من و بچه هام، بدون شوهرم) دادم ، احساس میکنم به نفع من رای نمیده قاضی،

یعنی اینکه برای من و بچه ها جدا خونه بگیره

بعپ قاضی برای من رای نده چی میشه؟

من باید خونه پدرم بلاتکلیف بمونم؟

میگن جداگانه چیه 

شاید همون خونه خدا از خونه مادرشوهر بوده 

چون من نشنیدم کسی بگه خونه جدا از شوهر بهم بدید 

بعدم تو دادگاه قاضی ب حزب اون کاغذ حرفای شما رو هم می‌شنوه و فقط ب کاغذ نکاه نمیکنه ک

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزی که بیرونتون کرد از خونه باید همونجا زنگ میزدی کلانتری بیاد و صورتجلسه کنه .کلی تو دادگاه بنفعت میشد

بعد هم خیلی رو نوشته عریضه نویساو ثبت ثناها دقت کن چی نوشتن چون اصلن کامل و بنفع نمینویسن

میگن جداگانه چیه شاید همون خونه خدا از خونه مادرشوهر بوده چون من نشنیدم کسی بگه خونه جدا از شوهر بهم ...

جداگانه هم داریم تو قانون شرایط خاص خودشو داره

ولی خب میگن به ندرت حکم میدن

کی بهت گفته مسکن جداگانه با مسکن مستقل فرق داره ؟ فرقی نداره یکیه ، بگو خونه نداریم می گه بیا خونه پ ...

اسمش مسکن علیحده هست یعنی بدون شوهر

البته شرایط خودشو داره به ندرت حکم میدن

چرا شوهرت با شما وبچه هات این رفتارو کرده؟ 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

روزی که بیرونتون کرد از خونه باید همونجا زنگ میزدی کلانتری بیاد و صورتجلسه کنه .کلی تو دادگاه بنفعت ...

خدمات قضایی وقتی نوشت بهم داد برگه رو که نگاه کنم،

شوهرم انکار نکرد که بیرونم کرده ، گفتم اون روز رفته خانواده م و فامیل ها رو آورده بود که منو ببرن ، مشاور قاضی پرسید گفت آره این کارو کردم، اقرار که بهتره ؟!

چرا شوهرت با شما وبچه هات این رفتارو کرده؟

مشکل داشتیم خیلی دعوا میکردیم هم خسته بودیم از هم

هم اینکه مشکل مالی داشت ، این کارو کرد که کمتر بهش فشار بیاد تا مدتی بگذره و بره تو شغل جدیدش و حقوقش بیشتر بشه

😅 خندم امد وسط گرفتاریام آزمون وکالت؟اون که نزدیک یکساله قبول شده

پس الان چه مرگشه ؟ پای همه چیش بودی بعد تورو با چه رویی بیرون کرد? 

درد اصلیش چیه؟

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 
😅 خندم امد وسط گرفتاریام آزمون وکالت؟اون که نزدیک یکساله قبول شده

پس الان چه مرگشه ؟ پای همه چیش بودی بعد تورو با چه رویی بیرون کرد? 

درد اصلیش چیه؟

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 
2790
2778
2791
2779
2792