دیگه کاریه که شده عزبزم زمانو که نمیشه برگردوند! ولی خدا بخشنده و مهربانه حتماااا میبخشه توبه کن قطعا خدا میبخشه عزیزم
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
کافیه موقع دیدن دستت رو بزاری روی سینه است و نشانه خوش آمد و سلام گفتن عادت میکنن
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
حرف خدا مقدم تر از خرف هرکسیه ایندفعه خیلی محترمانه عذر خواهی کن بگو شرمنده نامحرم هستین نمیشه دست بدم اگه گفتن چرا قبلا دست میدادی بگو نمیدونستم شما نامحرمید هرکی ام ناراحت شد مهم نیست حرف خدامهم تره به حرف شوهرم تا جایی باید گوش کرد که خلاف حرف خدا نباشه عزبزم
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
نزدیک نشده بکو سلام و دستت رو بزار رو سینه و بعد سریع دور شو
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
ممنونم ❤️ من با زن ها و دختراشون و یکیش هم خودش خیلی راحتم میخوام به اونا بگم بهشون بگید با من دست ...
😘😘
هرجور صلاح میدونی عزیزم هرکار فکرمیکنی بهتره انجام بده👌👌