2777
2789
عنوان

بگید بینم

37 بازدید | 7 پست

چرا بیدارین؟

وای داشتم تاپیکای قدیمی رو نگاه میکردم

خیلی عجیبن

حس و حالدخاصی دارن همه خیلی با ادب و رسمی حرف میزنن و از اموجی های سایت استفاده میکردن مادر بودن همه و واقعا انگار برای همدیگه مفید بودن

من الانِ سایت رو راستشو بخواین بیشتر دوست  دارم کلا اینطوریم که به چیزای قدیمی هیچ علاقه ای ندارم (به جز اهنگ که البته انگار هرگز قدیمی نیستن)

من سنم کمه کلا ۲ ماه باهم بودیم همش تاکسیک بازی درآوردم و اینا هی دنبالش بودم پیگیرش بودم اینم بگم( قیافم قشنگ نیست ک بخوادم)

ی اکسم داشت ک ۲ سال باهاش بود بهمم گفت دختره قیافش از من خیلی سرتره البته من خودم اینطوری فک میکنم چون برگشت بهش

امشب دیدم ک برگشته به دختره

قلبم خیلی گرفت:)

نظر شما چیه

بعدم بگید چجوری فراموشش کنم؟ بنظرتون سیمکارتمو عوض کنم خوبه؟ همش میگم شاید بهم زنگ بزنه پیام بده..

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من سنم کمه کلا ۲ ماه باهم بودیم همش تاکسیک بازی درآوردم و اینا هی دنبالش بودم پیگیرش بودم اینم بگم( ...

بسکن

خودت رو بشناس و برای خودت ارزش قائل شو دختر!

به آدم ها راحت اعتماد نکن

و فرض رو بر این بگیر که نه بهت فکر میکنن نه دوستت دارن

گوشمو سوراخ کردم درد میکنه خوابم نمیبره

گشنمم هست🫤

سردمه

جیشم دارم😔

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎