2777
2789
میگن که اگه هی فحل بشه و هی جفتگیری نکنه و عقیم هم نشه احتمال سرطانش میره بالا و صد البته که افسردگی ...

وای وای

یادم انداختی

همسایه روبرویمون 4 تا پسر مجرد بودن

این میرفت در خونه اینها جیغ و فریاد

ابرو برامون نذاشته بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الانم وسط خونه برعکس شدع

الهیی

گربه اولیم خیل مغروره بدش میاد کسی جز مامان بابام بغلش کنه

دوره فحلش همشش بغل من بود دستشو حلقه میکرد دورممم

از این موقعیت استفاده کن😂😂

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

الان این علائمی ک گفتم گربه ی شما هم داشت و فحل بود؟

اره عزیزم 

معمولا یجا میشینن موقع فحلی فعالیتشون کمه و پشتشونو میارن بالا و دمشون هی تکون میخوره

هرچی بیشتر بگذره علائمش بیشتر میشه جیغ و دادای زیاد و پشت سر هم که قشنگ حالتش با میو های عادی فرق داره

از واژنشون ترشحات ابکی میاد بیرون، بعضی اوقات رو دیوارا ادرارشونو اسپری میکنن که نشونه بذارن برای جفت نر

اینم بگم دمای بدنشون خیلیی بالامیره این زمان

خدایی نکنه مرد باشه تو خونه میره جلوش و پشتشو میکنه بهش ابرو ریزی میکنه😂😂

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

من دوتا گربه ی ماده دارمداره فحل میشه عزیزم دوره ی جنسیش شروع شده یکی دوروز دیگه صداهای بلندشم میشنو ...

با دامپزشک حرف زدم صبح

گفت غذا نده بهش تا ساعت 5 بیار عقیمش کنم 

عقیمش کردم دخترمو الآنم داره دیوونم می‌کنه میخواد الیزابتشو دراره

با دامپزشک حرف زدم صبحگفت غذا نده بهش تا ساعت 5 بیار عقیمش کنم عقیمش کردم دخترمو الآنم داره دیوونم م ...

ای خداا عزیزمم افرین بهت که زود اقدام کردی

اره طبیعیه اصلا خوششون نمیاد از اون گردنبند 

گربه ی من برای خاروندن گردنش اینقدر میزد به اون گردنبنده که مجبور میشدم یذره بکشمش جلو تا بخارونه وگرنه ول نمیکرد😂

بخیه هاشون که خوب بشه دکتر برداره دیگه تموم میشه راحت میشن

عقیم و اخته کردن حیوان او را از همه این رفتار های طبیعی و حقوقی که به او تعلق دارند، محروم می کند. حیوانی که اخته و عقیم شده است محکوم به تنهایی و زندگی غیر طبیعی می باشد.

حیوانات برده و بنده انسان نیستند تا بنا بر علایق و منافع انسان به اشکال و حالات غیر طبیعی در آورده شده و در خدمت او بکار گرفته شوند.

گربه هر چقدر هم ناز و ملوس باشد برای این آفریده نشده است که همدم مطلق انسان باشد و به افتخار نائل شدن به این مقام، محکوم به زندان ابد در چهار دیواری خانه باشد؛ در حالی که برای راحتی انسان خودخواهی که او را به اسارت در آورده است، باید دچار معلولیت جسمی و جنسی هم بشود و از تمام حق و حقوقی که مادر طبیعت به او داده است محروم گردد.

سگ هر چقدر هم که وفادار و نگهبان خوبی باشد، برای این هدف آفریده نشده است که در خدمت مطلق انسان قرار گیرد و علاوه بر انواع و اقسام ظلم ها و ستمها از جمله حبس بودن در زیر زمین ها و مکانهای تاریک و بسته شدن های طولانی به درخت ها و در بهترین حالت آزاد بودن در محدوده چهار دیواری یک باغ، ، عقیم و اخته هم بشود

عقیم کردن یک انسان بنا بر قوانین قضایی برابر کشتن آن انسان است. در صورتی که ماهیت وجودی انسان غیر از غرایز مادی، دارای ابعاد والاتری نیز هست. وجوه تمایز انسان و حیوان در همین جا می باشد. انسان دارای ابعاد معنوی و روحانی است و می تواند غرایزش را تعدیل کرده و تحت کنترل خود درآورد. اما در مورد حیوان اینگونه نیست. ماهیت وجودی حیوان، با غرایز سرشته شده است. بدون وجود غرایز حیوان انگیزه و هدفی برای ادامه زندگی ندارد. از بین بردن غرایز طبیعی حیوان به معنای نابود کردن و کشتن حیوان است.

در طبیعت ،پیوند بین حیوانات و زندگی اجتماعی آنها بنا بر غریزه جنسی و انتخاب جفت صورت می گیرد.

حیوانی که از داشتن غریزه جنسی محروم شود، محکوم به تنهایی می باشد.

بسم الله الرحمن الرحیم .دوستان عزیز  خداوند متعال تمام مخلوقات رو ازاد افریده هیچ کس حق سلب ازادی هیچ افریده ای رو ندارد.گربه ها فرشته های زمینی هستند که ما در کنار انها احساس خوبی پیدا می کنیم ولی حق نداریم به نام مواظبت و غذا دادن  این فرشته ها رو تو اپارتمان زندانی کنیم و هروقت دلمون خواست یه سر ببریم بیرون !همه حیوانات احساس دارن و دلشون می خواد برن با همنوع خودشون بازی کنند رابطه داشته باشن و غیره نیاز جنسی اساسی ترین نیاز موجودات زنده هستش با عقیم کردن گربه ها جنایت بزرگی مرتکب می شوید که کارمای اون دامن همه تونو می گیره .گول دامپزشک ها رو که میگن برای سلامتیشون خوبه رو نخورید .ایا شما خودتون حاضر هستید دستگاه تناسلی شما رو در بیارن و بگن مثلا 5 سال به عمرتون افزوده میشه؟؟