2777
2789

من دوتا گربه ی ماده دارم

داره فحل میشه عزیزم دوره ی جنسیش شروع شده یکی دوروز دیگه صداهای بلندشم میشنوین که جفتشو صدا کنه و خواستگارا از در و دیوار براش میریزن😂

اگه خونگیه و نمیخواین کلا بفرستینش بیرون بهتره که ببرین دامپزشکی عقیمش کنین 

میتونین بذارین یبار جفتگیری کنه و بچه دار بشه ولی بعدش بچه هاشو میخواین چیکار کنین اگه واگداری بخواین بکنین باید قبل از یکماهگی اینکارو بکنین که بدتره واقعا جدا کردن بچه ها از مادرشون افسردگی میگیره گربت

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فحل شدهمیخواد رابطه داشته باشهتا یک هفته همیطورهاگه نمیخوای بچه بیاره بلافاصله بعد از یک هفته ببر عق ...

دقیقا چون گربه منم چند وقت بود این شکلی شده بود یه هفته غیبش زد امروز دوباره آمد با گربه های نر می‌گشت 

آروم آروم با دستت بزن پشتش کمی آروم میشهوایفحل خیلی دردسر دارهگربه من شرف منو برده بودفقط میرفت دور ...

یکساعت میو می‌کنه بعد می‌ره پنج دقیقه می‌خوابه دوباره میاد از اول😭

آره کن دارمچی شده؟

گریم یجوری شده پشتشو میده بالا پاهاشو عقب جلو می‌کنه صدای های ریز در میاره دارم سکته میکنم از ترس ۱۰ ماهشه

بیرون از خونه نمیره موهاشو خیلی داره می‌ریزه دمشم میده بالا

دقیقا چون گربه منم چند وقت بود این شکلی شده بود یه هفته غیبش زد امروز دوباره آمد با گربه های نر می‌گ ...

بچه میاره دوماه دیگه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

یعنی خطرناک نیست ؟

میگن که اگه هی فحل بشه و هی جفتگیری نکنه و عقیم هم نشه احتمال سرطانش میره بالا و صد البته که افسردگی میگیره و دق میکنه چون همش تو اون حالت عذاب اوره

حالا الان اولشه فقط پشتشو میده بالا

فحل های بعدی شدتشون بیشتره یکی از گربه هام که میرفت تو حموم صداش بیشتر بپیچه داد و بیداد میکرد😂

ساعت ۴ صبح جیغ میکشیدن برای اینکه همسایه ها ازار نبینن بیدار میشدیم حواسشونو پرت میکردیم بازی میکردیم باهاشون دیگه دیدیم نمیشه واقعا باید عقیم کنیم

بعد توی این دوره حواست نباشه دری باز باشه میره با ۷ تا بچه برمیگرده

اگه خدایی نکرده طبقات بالا هستین و پنجرتون توری فلزی نداره ممکنه خودشو بندازه پایین برای پیدا کردن جفت و متاسفانه از ارتفاع جون سالم به در نمیبره

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

یعنی خطرناک نیست ؟

نه جفت  میخاد دست خودش نیست طبیعتشونه

نگران نباش،،بعدعقیم کن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،