2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا شاگردای ثبتنامیش فقط میده کاش قانونی ثبت نام میکردی

من اصن فیلم نمیبینم برای ریاضی چون خودمم قبول دارم ک گناهه ولی واقعا چاره ای ندارم چون برای فصل شمارش واقعا متوجه نمیشم خیلی هم عذاب وجدان دارم ایشالا ببخشه

اگه میشه بگید جوابش کجاس

اگه شاگرد ماز اش باشی توی قسمت پنل هست یا ماز مارکت بابد بخری فیزیکی اگه خصوصی که خودش برات میفرسته من هم خصوصی میرفتم هم ماز ولی از ماز مارکت گرفته بود فیزیکی جزوه رو 

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

اگه شاگرد ماز اش باشی توی قسمت پنل هست یا ماز مارکت بابد بخری فیزیکی اگه خصوصی که خودش برات میفرسته ...

میشه یه لطفی بکنید برام

من فقط فصل شمارش رو از توی تلگرام دیدم چون اصن نمیفهمم این فصلو کلا فیلم نمیبینم برای ریاضی و بقیه درسا و میدونم هم درست نیس اینطوری ولی آخه برای ی درس نمیتونم بخرم 

میشه لطفا جواب تمرین های جزوه شمارشش رو فقط اگه داری برام بفرسی

میشه یه لطفی بکنید براممن فقط فصل شمارش رو از توی تلگرام دیدم چون اصن نمیفهمم این فصلو کلا فیلم نمیب ...

شرمنده عزیزم این ناحقی در حق استاد🥲من خودم مخالف سرسخت اینا هستم😅

بعدشم من سال ۱۴۰۰ کنکور دادم الان خیلی چیزا تغییر کرده 

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻