2777
2789

من خودم تو تاپیک قبلی گذاشتم تو اینستا دیدم ولی فرد معروفی فک نکنم باشه ولی فوقالعاده زیباست بنظر من

شما خوشگلترین و خاص ترین دختر و زنی که دیدین چه شکلیه؟؟کیه؟؟؟توصیفش کنید؟؟به غیر از افراد معروف.

مثلا فرد رندوم تو خیابون یا تو‌مکان های عمومی مدرسه یا دانشگاه یا خیابون یا بازار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کاربر چشم آبی بود پوستش سفید بود خیلی خوشگل بود کاربریش یادم نیست ولی بنظرم خوشگل ترین دختری بود که دیدم جالبه ک نچرال همم بود

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

پروفایلم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

یه کاربر چشم آبی بود پوستش سفید بود خیلی خوشگل بود کاربریش یادم نیست ولی بنظرم خوشگل ترین دختری بود ...

اخ آره سال پیش هم یه دختره قبل از اینکه بره دانشگاه یه عکس گذاشته بود اینجا با مغنه بود ولی خیلی ناز بود  

اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر