2777
2789
عنوان

طلاق در عقد

1676 بازدید | 8 پست

کمتر از ۳ ماهه عقد کردم و نامزدم از همون روز اول رفتار هاش تغییر کرد( بخاطر حرف فامیلاش نظرش عوض شد انگار) محبت کلامی نداره، حتی در خلوت هم محبتی ازش دریافت نمیکنم. مدام سرش با کارش گرمه و دیدن من نمیاد این اواخر هم سر یه موضوعی بحثمون شد و اونو بهونه کرده و حدود یک ماهه اصلا ندیدمش و جواب پیام و تماس هم نمیده. گفتم حداقل بگو نمیخوامت تا تموم کنیم میگه خودت هر‌کاری دوست داری بکن.

نمیدونم چیکار کنم بخاطر آبروم نمیدونم چیکار کنم 😔

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

با خانوادت در میون بذار بگو با بزرگترش صحبت کنن.

خودتم با یه وکیل و یه مشاور حرف بزن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با خانوادت در میون بذار بگو با بزرگترش صحبت کنن.خودتم با یه وکیل و یه مشاور حرف بزن

مشاور میگه تو تلاش بکن تا وقتی طلاق گرفتی عذاب وجدان نگیری.  وکیل هم میگه زودتر تموم کن بره 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

سه ماه مدت زمان کمیه. همه توی این دوران حیلی مشکل دارن؛ بین خانواده و همسر گیر میکنن. 

به نظر من اگه قبلش خوب بوده، یه کم صبر کن بیین چی میشه. احتمالا از یه چیزی ناراحته ولی بلد نیست بیان کنه. بهش زمان بده تا خودش رو توی موقعیت جدید پیدا کنه

زندگیت میخوای به خاطر حرف مردم بنا کنی این مردم خیلی حرف مفت میزنن بعد خسته شدن یادشون میره اما شما تو یه زندگی بی ثبات میوفتی خانم با یه مشاور صحبت کن حتی اگه همسرت هم بیاد مجبورش کن دیدی زیز بار نمیره تمومش کن 

سه ماه مدت زمان کمیه. همه توی این دوران حیلی مشکل دارن؛ بین خانواده و همسر گیر میکنن. به نظر من اگه ...

عزمزمه کسی که توان حل کردن مشکلات زندگیش اول بسم اله نداره چرا ازدواج میکنه بزاره هر وقت یاد گرفت اسم رودختر مردم بزاره

عزمزمه کسی که توان حل کردن مشکلات زندگیش اول بسم اله نداره چرا ازدواج میکنه بزاره هر وقت یاد گرفت اس ...

به نظر من این اتفاقات خیلی طبیعیه و پیش میاد. خیلی‌ها کم تجربه‌ن توی زندگی اجتماعی، یک دفعه یک برچسب متاهل هم بهشون میخوره، خودشون رو گم میکنن. سیاست رفتاری بلد نیستن و ... کم کم با تکرار و خطا یاد میگیرن. این نظر من بود البته. شاید هم شما درست میگید. ایشالا بهترین‌ها براشون اتفاق بیفته.