2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچم شش ماهشه صورتش به شدت جوش میزنه

عزیزم اگزماست لوسیون بتامتازون برن سریع مبره پسر منم اینطور بود 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
بچم شش ماهشه صورتش به شدت جوش میزنه

اگزما هم ممکنه بخاطر حساسیت به چیزی بوجود بیاد

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
عزیزم اگزماست لوسیون بتامتازون برن سریع مبره پسر منم اینطور بود 

بتامتازون برای پوست بچه خوب نیست عزیزم.

دنیاهمه هیچ واهل دنیاهمه هیچ      ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ

سلام گلم 

منم دختر خواهرم اینطوری بود به شیر گاو حساسیت داشت و صورتش خیلی جوش میزد وتو مدفوعشم خون بود بدنش خارش داشت دل درد داشت کولیکهای شدید داشت زود به زود ویروس میگرفت بیشتر موقع ها اسهال داشت  

شیر خشکش مخصوص بود که بعضیها این شیر خشکم براشون فایده نداره ولی خداروشکر اپتامیل پپتی بهش میساخت که قیمتشون بیشتر از شیر خشک های معمولیه تا دوسالگی کم کم شروع کرد به لبنیات دادن بازم بدنش خارش داشت ولی تو مدفوعش خون نبود تا الان که سه سالش8 روزی شش تا شیشه شیرمیخوره

خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏

اگه هر سوالی داشتی بپرس میدونم خیلی سخته تازه این شیر خشکم که خوب بود هم قیمتش بیشتر بود هم سخت پیدا میشد

خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏
بتامتازون برای پوست بچه خوب نیست عزیزم.

تنها راهه درمان اگزمای پوستیه نوزاده

سلام گلم  منم دختر خواهرم اینطوری بود به شیر گاو حساسیت داشت و صورتش خیلی جوش میزد وتو مدفوعشم ...

ممنون عزیزم از دوماهگی صورتش فقط جوش میزنه سه تا دکتر بردمش همشون پماد کورتن دادن امروز که شش ماهش شد اومدم براش فرنی درست کردم با شیر گاو دیدم دور دهانش جوش زد متوجه شدم همش حساسیته کوچیک که بود یه دفعه خون تمدفوعش بود

ممنون عزیزم از دوماهگی صورتش فقط جوش میزنه سه تا دکتر بردمش همشون پماد کورتن دادن امروز که شش ماهش ش ...

عزیزم جدی بگیر حساسیت گاویی را اگه شیرخودت را میخوره رژیم بگیر خودت و بعد اروم آروم به واسه بچه ات تست کن

خدایااا  خیلی به کمکت نیاز دارم کمکم کن

خودم احساس میکنم به مرغ و تخم مرغ هم حساسیت داره

مادر زودتر همه میفهمه که  به چی حساسیت  داره فقط جدی بگیر ولی حساس نباش روش اگه وزنگیرش خوبه  خودت و بچه را اذیت نکن  حتی اگه کم وزن میگیره مهم اینه استاپ وزن نگیره 

یه چیز دیگه که مهمه فکر نکن  شیرت قوت میگیره  از نامجازها  و بچه وزن میگیره بلکه برای بچه حساسیت  برعکس استاپ وزن میشن

خدایااا  خیلی به کمکت نیاز دارم کمکم کن