2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من اینستا ندارم

از تلگ رام هم استفاده نمیکنم

فیسبوک میرم

ولی واقعا کار احمقانه ای کردن

همون تل و اینس تا رو با سایفون و هات اسپات و ... میتونن برن خوب

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
نه چون دلیلش دلیل خوبی نیست،اگه قبل از این جریانات این کارو میکردن مشکلی نبود اما الان!!!!!

من به جریان هاکارندارم اماواقعااینستاگرام شورشودراورده بودن ازبس عکس هاو.....بدمیزاشتن خیلی اززندگی هایابهم خوردن به خاطرهمین شبکه ها

حس وحالم عالیه⁦😊🌺
من به جریان هاکارندارم اماواقعااینستاگرام شورشودراورده بودن ازبس عکس هاو.....بدمیزاشتن خیلی اززندگی ...

آره بابا کم توهمین نی نی سایت تاپیک زده میشه درباره ش؟؟

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز