2777
2789
عنوان

چشم چرانی زن

632 بازدید | 14 پست

من این عادت اشتباه را داشتم چشمم هرز می‌ره منظوری هم ندارم ولی یه دفعه چشمم به آقایی میوفته ،کاری نمیکنم ولی طرف برداشت بد می‌کنه ،میتونین کمک کنید از این خلاص شم ،بیچاره شوهرم...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

۵ ثانیه بیشتر نگاه میکنی ؟ خیره میشی؟ جذابیت دارن؟ اگه نه که هیزی نیست

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

من خیلی رو خودم کار کردم کلا زیبایی هر چی باشه چشممو میگیره ،بعد نمی‌دونستم اگه به مردی نگاه کنی یعنی پا دادی،الان اینو میدونم روی خودم کار کردم،میخواستم ببینم کسی مشکل منو داشته چه کرده

جالبه فکر میکردم من مشکل دارم همه نرمالن آخه اصلا نمی‌خوام به کسی کاری داشته باشم چشمم یه دفعه میخوره،ولی این شوهرمو آزار میده به خاطر اون دارم سعی میکنم،،فکر کنم کمبود اعتماد به نفس دارم می‌خوام ببینم چقدر نگام میکنم جذاب هستن ،خوب جوونی تر بودم همه بدجور نگام میکرد تو چشم بودم