یادمه یه بار وقتی ۱۳ سالم بود مامانم گذاشت با دوستم برم بیرون اونم نزدیک ۳ یا ۴ ساعت پارسال هم گذاشت یهویی برم بیرون با دوستم ولی جدیدا نمیذاره الان که نمیتونم موقعیت این کار رو ندارم چون امتحانام نهایی ولی چیکار کنم بزاره حداقل ۵۰ یا ۳۰ درصد تابستون رو با دوستم برم بیرون و اینکه باشگاه هم میرم باشگاهم نزدیک یه پارکه میخوایم بریم اونجا خوش بگذرونیم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
به خاطر کلاس میری بیرون هی چندبار بگو بعد این کلاس مثلا با بچهها میریم فلان پارک زود میاییم و...
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
محل وقت گذرونیه اتفاقا از هردو جنسیت هم میرن حتی خانوادگی هم میرن
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خب پس یه جا که موافقه پیدا کن مثلا یه پارک که میدونی موافقه نمیگه نرو
بعد کمکم جاهای دیگه رو ازش اجازه بگیرببینه مناسبه به نظرم اجازه میده