2777
2789
عنوان

حسم کجاست؟

180 بازدید | 20 پست

این موضوع ها واسه شماهایی که ازدواج کردین اصلن مهم نیس ولی میگم شاید بفهمید چم شده

سه سال و نیمه عشق دارم ولی مشکل زیاد پیش اومد و تا حالا نشده که منم مثل شما باهاش برم زیر یه سقف...ورشکستگی ..بیماری..ـ

انقدی این سالا غصه خوردم ک حد نداره..حالا دوباره مشکل قلبی داره و بیمارستانه و عمل و من از بی خبر...

دیگه حتی نمیتونم گریه کنم حس میکنم بغض دارم ولی اشکی نیست..دلم پره..

تعداد رای : 4
نظرسنجی
افسرده شدم
3
75%
تکراری شدن روزام
1
25%
دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

انشالله زود خوب میشه ایشون و عقد میکنین و سالهای سال با خوشبختی و ارامش با همدیگه زندگی میکنین و بچه ...

حال دلم خوب نیست 😢

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵
ولش کن عزیزم عمرتو حروم احساست نکن ممکن بود تموم این سالا کنار کسی باشی ک دوسش داری ولی پابند ادم ...

ولی من دوسش دارم همین عشقه که منو پابندش کرده نمیتونم ازش بگذرم

هیچ کدوم از دلایلی که گفتی نی من بعد 8 سال نه دگ اشکم میاد نه چی😒😒😟😪😔

هنوز باهاشی؟

باید قویتر کنی خودت رو.و صبرت رو زیاد.توکل به خدا کن

تا حالا ادمی به صبوری خودم ندیدم😞

نه رفت . . . تاپیک یکی مونده به آخریم نوشتم دوست داشتی بخون 

باشه میخونم...ولی مطمئنم افسرده شدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز