2777
2789
عنوان

عاشق دل خسته 🥲🥺

81 بازدید | 9 پست

داستان از اینجا شروع میشه که من چندتا خاستگار سنتی برام اومد . همشون سر مهریه و فلان بحث میکردن . هیچ علاقه ای بینمون نبود. در نهایت اونا رفتن و ردشون کردیم و رفتن . الان پدرم داشت فیلم میدید ازیناییکه پسره عاشق دختره بود و اومده‌بود خواستگاریش و خودشو داشت براش میکشت . بابام میگه همیشه هر موقع یکی خیلی عاشقت شد اینطوری بعد باهاش ازدواج کن تا ازدواج موفقی داشته باشی . بعد جالبه این خانواده ها میگن نباید دوسپسر داشت و بیرون رفت اونوقت منتظر عاشق دلخسته ان😅  یکی از دوستام بهم میگفت تو با این شرایطتت نهایت سنتی باید ازدواج کنی . سنتی ام که یارو میاد مادرش براش دنباله زنه آخرش مادره خودش یدونه بهتر پیدا میکنه بهم میزنه رابطه رو . مثلا قراره به خواستگار برام بیاد از فامیلامون . اونم از سمت پسره علاقه ای ندیدم اما مادرش دارع انتخاب میکنه . من خودمم خجالتیام و ساکت فک نکنم هیچوقت کسی عاشقم بشه . محل کارم که میرم محیط زنانه ای هستش.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ی فیلم هندی بود پسر  عروسی دختر  میاد بعد پدر دختر تموم شیشه ها رو میشکنه میگی اگه دخترمو میخای از روی شیشه ها رد شو پسرم رد میشه  خودشو به دختر میرسونه میمیره چقدر تو بچگیم دوس داشتم  نوه ی همسایمون  واسم اینکار کنه عاشقم شه ولی افسوس  که  افسانه بود 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792