2777
2789

دایی شوهرم 

زده خواستگار دخترشو کشته 

چون میخواستن با هم فرار کنن 

پسره ۱۰ سال زندانی داشت دایی قبول نمیکرد دخترش زن این پسر بشه

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماجراش چی بود تعریف میکنی

دو تا بودن که یکیشون با زن اون یکی رابطه داشت

شوهر این خانم خطاکار بارها به هر دو تذکر داده بود که من این بار چشم پوشی می‌کنم می‌بخشم فقط دیگه ادامه ندید اما دو طرف اونقدر ادامه دادن که یه روز موقع دعوا آقای خطاکار به همین وستش میگه که من از این کار دست نمی‌کشم و غیرتش رو خیلی تحریک می‌کنه اینطوری میشه که باعث قتل میشه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

همین چند وقت پیش توی یکی از محله ها پایین شهر توی شهرمون یه مرده ای با تفنگ 3 تا خواهراش رو کشت خودشم تحویل داد بعدش

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

دختروپسر نامزد بودن دختره تونامزدی حامله شد بعد همه فهمیدن و عروسی گرفتن ی شب ک خواب بودن پسر عموی اشغال پسره با داداش پسره با تفنگ میرن هر دوشون ومیکشن اونشب خون میبارید از آسمون،پسرعمو اعدام شد برادره زندانه،اینم بگم این دوتا اشغال روز خاکسپاری از همه بیشتر کمک میکردن و گریه ‌ناله اخه اونموقع هنوز نمیدونستن کارکیه

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
توی روستای خالم اینا چند ماه پیش اتفاق افتاداقاعه دکتر بوده خیانت میکنه به زنش بعد از فامیلای خانومه ...

یا امام حسین

من فکر میکنم تو مناطق روستایی و بین اقوام مثلا لر ، ترک و.. این مسئله بیشتر 

نمیگم همه روستایی ها یا همه اقوام این شکلی هستن نه بینشون درست حسابی هم هست

همون دختره عرب اهوازی مونا رو یادتونه اون تو شهرما بود که شوهره سرشو برید تو خیابون می چرخوند

خانواده اش رضایت دادن یا اعدام شد ؟ 

اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر 

دختروپسر نامزد بودن دختره تونامزدی حامله شد بعد همه فهمیدن و عروسی گرفتن ی شب ک خواب بودن پسر عموی ا ...

چرا این کارو کردن؟

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
من خوشبختانه نديدم فقط از اطرافيان شنيدم همسر يكي از دوستان خيلي خيلي قديمي طفلي ميگفت وقتي بچه بوده ...

وای عزیزم

طفلک دختره 

منم شنیدم یه دختر به یه پسری اتهام میزنم که اومده با من رابطه داشته و... میرن پسر رو میکشن ( بعد مرگ پسر میفهمن دختر دروغ گفته)

من خوشبختانه نديدم فقط از اطرافيان شنيدم همسر يكي از دوستان خيلي خيلي قديمي طفلي ميگفت وقتي بچه بوده ...

شدیدا با این حرفت موافقم که قتل ناموسی رو خیلیا متوجه نمیشن 

چرا این کارو کردن؟

چون خوی حیوانی داشتن وگرنه اون خدابیامرزا زن و شوهر بودن خارج از عرف نبود رابطشون

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

لطفاً واسم صلوات بفرستید دعا کنید حاجت روا بشم دلم آرامش بگیره خیلی محتاجم به دعا هاتون ممنونم از شما عزیزان ❤️🙏❤️

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا