2777
2789
دوست من یه شب قبل از شب یلدای دوسال پیش آتیش گرفت زنده زنده سوخت کباب شد. خودش و مادرش و برادرش و پ ...

خونریزی معده

همش تو یه شب اتفاق افتاد

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی طفلی منم یکی از دوستام وقتی ۲۱سالش بود فوت شد کباب شدیم😓

دوست من 21 سالش بود واقعا کباب شد نوشتم تو پست بالاتر.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
خونریزی معده همش تو یه شب اتفاق افتاد

دوست منم با خانوادش تو یه شب رفت.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
دوست منم با خانوادش تو یه شب رفت.

خدا رحمت کنه

واقعا آدمو آتیش میزنه این درد

کاری از دستم برنمیاد😢

دارم دق میکنم

کااااااش میشد دوباره میدیدمش

به همه گفته بود این هفته قراره با من بریم بیرون شام

خدا رحمت کنه واقعا آدمو آتیش میزنه این درد کاری از دستم برنمیاد😢 دارم دق میکنم کااااااش میشد دو ...

مجرد بود؟؟؟

آره عزیزم

درباره اش حرف بزن از خاطراتش بگو خودتو خالی کن اگه عکس هاشو داری عکس هاشو نگاه کن جلوی گریه ات رو نگیر باید این مرحله سوگواری رو طی کنی.براش شمع روشن کن براش گل بکار برای آرامشش دعا کن.

امروز رفتی موقع دفنش؟؟؟

درباره اش حرف بزن از خاطراتش بگو خودتو خالی کن اگه عکس هاشو داری عکس هاشو نگاه کن جلوی گریه ات رو نگ ...

آره رفتم ولی فشارم افتاد جلو نرفتم

نمیتونستم ببینم اون صحنه رو😢😢

دوستم تشنه فوت کرد

باهم قرار داشتیم هفته دیگه تولدش بود

آره رفتم ولی فشارم افتاد جلو نرفتم نمیتونستم ببینم اون صحنه رو😢😢 دوستم تشنه فوت کرد باهم قرار د ...

چرا تشنه،؟؟؟

روحش شاد😣

منم پسرهمسایه مون ۲۵سالش شب یلدا عقد کرد دیروز تشییع جنازه ش بود 

❤از تمام دلتنگی ها ، از اشک ها و شکایت ها که بگذریم...باید اعتراف کنم مادرم که میخندد خوشبختم🌹