2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادمینی

عزیزم به نظر من اینکارو نکن

چون بازار کارش اشباع شدست 

بعد اینکه طولانی مدت نیست با گسترش هوش مصنوعی دیگه تو یکی دوسال آینده نیاز به ادمین نیست 

نظر شخصیمو گفتم تو سنت کمه برو یه مهارت آینده دار مثل برنامه نویسی یا هوش مصنوعی اینا یاد بگیر 

عزیزم به نظر من اینکارو نکنچون بازار کارش اشباع شدست بعد اینکه طولانی مدت نیست با گسترش هوش مصنوعی د ...

من امیدم به همین ادمینی هست ولی بلدم از این گیره پاپیونی که میزنی به سر رو درست کنم برم دنبال اون و آنلاین شاپ بزنم؟

عزیزم به نظر من اینکارو نکنچون بازار کارش اشباع شدست بعد اینکه طولانی مدت نیست با گسترش هوش مصنوعی د ...

نسبت به آنلاین شاپ زدن به ادمینی علاقه خیلی بیشتری دارم

نسبت به آنلاین شاپ زدن به ادمینی علاقه خیلی بیشتری دارم

عزیزم تو الان فقط ۱۷ سالته میتونی مهارت های بلند مدت یاد بگیری درس و دانشگاه رو کنار نذار لطفا 

آنلاین شاپم خوبه ولی بالا اومدن پیج میدونی دیگه خیلی سخته 

اگر خیلی اصرار داری همون ادمینی برو ولی تو دراز مدت مثلا برای ۱۰ ۲۰ سال آیندت جوابگو نیست فکر کنم

در حالیکه این زمانو میتونی صرف تحصیلت یا یادگیری مهارت فنی و تخصصی تر کنی 

عزیزم تو الان فقط ۱۷ سالته میتونی مهارت های بلند مدت یاد بگیری درس و دانشگاه رو کنار نذار لطفا آنلای ...

معلومه هیچوقت هیچوقت درس و دانشگاه رو نمی‌ذارم کنار میخوام حداقل تا وقت کنکورم که میشه ۳ سال دیگه یه منبع درآمدی داشته باشم و قطعا ادمینی رو برای ۱۰ یا ۲۰ سال آینده نمیخوام برای این میخوام تا موقع دانشگاهم بتونم نیاز هام رو رفع کنم و اگه بخوام تا ۱۰ سال انجام بدم ادمینی رو قطعا چشمام نابود میشه

معلومه هیچوقت هیچوقت درس و دانشگاه رو نمی‌ذارم کنار میخوام حداقل تا وقت کنکورم که میشه ۳ سال دیگه یه ...

آره پس از این لحاظ خوبه 

با خانوادت حرف بزن در مورد مخارج کتاب و کلاس کنکور بگو 

و بگو میخوای پس اندازی داشته باشی تا بهترینارو برا کنکورت تهیه کنی 

الان پایه ای حتما از الان سفت و سخت بخون