axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 عنوان زندگی یعنی چی 102 بازدید | 29 پست از دیدگاه شما .... اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 1403/11/14 | 20:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
138677 عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 492 توی یک کتاب تاریخ خوندم میگفت زندگی درد و رنج بی پایانه 🙂 فقط جواب ریپ مودبا رو میدم 🔴 🔴 جلوی میز کارتون یا میز تحریرتون یا توی نوت گوشیتون اینو بنویسید:"یه قانونی هست ک میگه:تو الان تو گذشتهی آیندتی پسجایی واسه پشیمونی نزار.
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 توی یک کتاب تاریخ خوندم میگفت زندگی درد و رنج بی پایانه 🙂 خب چرا زندگی درد و رنج داره ؟؟میخواد چیو بهمون بفهمونه اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 باخداباشی ارامش داری اون که بله... مفهوم خود زندگی یعنی چی اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
138677 عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 492 خب چرا زندگی درد و رنج داره ؟؟میخواد چیو بهمون بفهمونه اگه نیچه رو میشناسید اینو گفته که این درد و غذاب های دستمایه ی برای رشد کردن هستن و ادامه دارن به نظرم خیلی جالبه فقط جواب ریپ مودبا رو میدم 🔴 🔴 جلوی میز کارتون یا میز تحریرتون یا توی نوت گوشیتون اینو بنویسید:"یه قانونی هست ک میگه:تو الان تو گذشتهی آیندتی پسجایی واسه پشیمونی نزار.
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 اگه نیچه رو میشناسید اینو گفته که این درد و غذاب های دستمایه ی برای رشد کردن هستن و ادامه دارن به نظ ... اوممم جالب بود اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
مژه_دراز عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 4209 اومدن و رفتن هیچکس از عاشق شدن نمیترسه! از این میترسه که تنها کسی باشه که عاشق شده...
لعبتlobat عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 5500 دوئل بین تقلا برای زنده موندن و تسلیم شدن کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 اومدن و رفتن خب که چی ؟؟ اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 زندگی فقط برای تکامل روح انسانه چه جوری تکامل پیدا میکنه یا اصلا متوجه باشیم تکامل پیدا کردیم اصلا تکامل پیدا کنه که چی بشه اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3596 دوئل بین تقلا برای زنده موندن و تسلیم شدن دوئل چیه ؟؟ اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
مژه_دراز عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 4209 خب که چی ؟؟ سوال منم هست هیچکس از عاشق شدن نمیترسه! از این میترسه که تنها کسی باشه که عاشق شده...