2777
2789
عنوان

اینک میگن فلانی

127 بازدید | 16 پست

چشم بصیرت داره یا داشت یعنی چی ؟؟ 

یعنی خداوند چ توانایی هایی بهش داده اون فرد 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

یعنی مثلن یک ادم قاتل رو با قیافه کفتار میبینه 

یک ادم مومن رو با رودخونه افتاب پر نور

ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀توی تاپیکا که جواب میدم جمله هام بهم میچسبن و سخت خونده میشه بخاطرش پوزش💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چند سال پیش یکی رو دیدم که این قابلیت رو داشت و وقتی منو دید هرچی که تو دلم با خودم میگفتم یا در ...

ادم مومنی بود ؟؟

یعنی مثلن یک ادم قاتل رو با قیافه کفتار میبینه یک ادم مومن رو با رودخونه افتاب پر نور

اها وقتی اون شخص رو میبینه 

اها اون آدم رو وقتی میبینه ب چشمش میاد ؟؟؟

اها وقتی اون شخص رو میبینه اها اون آدم رو وقتی میبینه ب چشمش میاد ؟؟؟

یکی وقتی میبینه 

یکی وقتی دربارش میشنوه 

کلن بنوعی میگن اینده بینه طرف یا ایینه بین

ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀توی تاپیکا که جواب میدم جمله هام بهم میچسبن و سخت خونده میشه بخاطرش پوزش💚

یکی وقتی میبینه یکی وقتی دربارش میشنوه کلن بنوعی میگن اینده بینه طرف یا ایینه بین

اها درسته 

خیلی ممنونم 

یعنی چی کی گفت جانشین بهجت هست ؟

عزیزم توی قم هست دقیقا مکانی که مرحوم بهجت بود هست ایشونم وقتی که مرحوم بودش ایشونم شاگردش بود بعد فوت کرد ایشون جاش رو گرفتن دقیق چشم بصیرت داره هرچی تو ذهنت و دلت بگی میفهمه حتی میفهمه میخواد چی برات اتفاق بیوفته

اها درسته خیلی ممنونم

💚

من چند سال پیش یکی رو دیدم که این قابلیت رو داشت و وقتی منو دید هرچی که تو دلم با خودم میگفتم یا در ...

یک بنده خدایی هم میگفتن چشم بصیرت داره اما من رفتم پیشش بهم گفت برو دیگه فکر کنم چیز بدی ازم دید نزاشت من حرفمو بزنم تا گفتم سلام گفت برو 🤦🏻‍♀️