2777
2789
عنوان

رابطه 6ساله رو تموم کردم

1543 بازدید | 104 پست

سلام دوستان من دختر مجردیم که 30 سالمه 6 سال بود که با پسری توی مجازی دوست معمولی بودم هیچ ابراز علاقه ای چیزی هیچوقت نبود ولی خیلی باهم صمیمی بودیم درودل میکردیم و خیلی زیاد بهم آرامش اعتماد به نفس میداد حالم خیلی باهاش خوب بود قبل از اون هم با هیچ پسری در ارتباط نبودم الان هیچ دوستی متاسفانه ندارم حتی یکی. شاغل نیستم درسم تموم شده تو خونه هستم همش فقط یه کلاس ورزش اونم با تشویق همین اقا پسر میرفتم . امروز بعد از 6 سال جدا شدیم چون از دختری خوشش اومد و باهاش دوست شد و من ازش جدا شدم حالم به حدی بده که میترسم سکته کنم هیچ دوستی ندارم با خانوادم راحت نیستم هیچکس ندارم باهاش حرف بزنم تفریح برم کاری کنم دارم میمیرم امشب بدترین شب زندگیمه انگار کل زندگیم از دست دادم توروخدا اگه تجربه ای دارین بگین کی خوب میشم؟چقد زمان میبره؟چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بهش نگفتی دوسش داری؟

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣