2777
2789
عنوان

نظر شما چیه

95 بازدید | 22 پست

سلام من واسه دوستم پیام تبریک‌ تولد دادم 

بعد اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم من فقط قصدم تبریک‌ بود نه هدیه بردن خيلی هم ناراحت شدم

بعد چند نفر بهم گفتن دنبال بهونه بوده واسه قطع ارتباط به نظر شما درسته یا نه؟

روانی🔚

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیییلی ناراحت شدم🥲🥲🥲

حق داری والا منم بودم ناراحت میشدم

دنبال قطع ارتباط بوده

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

به خدا من کاريش نکردم جز خوبی و محبتفکر نمی کردم این جور کنه

میدونم عزیزم

مردم روانی شدن واقعا

یکی نیست بگه برو خودتو درمان کن

👩🏻‍⚕️    هیچوقت به اندازه وقتایی که بابام بهم میگه خانم دکتر کوچولو ذوق نمیکنم :)

من خییییلی دلم شکست ازشون 🥲🥲🥲

حق داری حقیقتا چون خیلی کارش بیشعوری بوده

یه مدت طول می‌شه بهتر بشه احساست ولی دیگه باهاش ارتباط نداشته باش

میدونم عزیزممردم روانی شدن واقعایکی نیست بگه برو خودتو درمان کن

والا یه بارم واسش پیام احوالپرسی دادیم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و بعد شونزده ساعت سين زد بی جواب بعدم فهمیدم بی دلیل بلاک کرد 

نمیدونم چشون شد

والا یه بارم واسش پیام احوالپرسی دادیم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و بعد شونزده ساعت سين ز ...

این کلا خوش مشکل داره

یا حسودی میکنه یا مشکل جدیه واقعا دیوونست

اصلا خودتو ناراحت نکن واسه اینا

👩🏻‍⚕️    هیچوقت به اندازه وقتایی که بابام بهم میگه خانم دکتر کوچولو ذوق نمیکنم :)