2777
2789
عنوان

وسواس وحشتناک شدید

465 بازدید | 16 پست

کسی وسواس فکری فوق شدید داره یا اطرافیانش؟

وقتی شک زیاد دارید به همه چی مثلا به نجاست به خاموش کردن گاز...

چطور آروم میشید چوری ثابت میکنید ک اتفاق بدی نیفتاده و فقط توهمه ؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم تقریباً

مثلا چ کار عجیبی می‌کنی چطور اثبات می‌کنی مثلا من تا مدتها فقط می‌نوشتم تموم کارهای روزمره رو دقیقه به دقیقه کجا رفتم چ مردم حتی کوچکترین چیزارو سرسام آور بود الان ک روش وحشتناکتری انتخاب کردن!😭😭

سلامدرمان همچین وسواسی که ترکیب چند نوع وسواس هست، مراجعه به روانشناس مجرب و همزمان دارو درمانیه

میدونم اما متاسفانه چند بار رفتم و دارو رو بیشتر از چن روز نخوردم و اینک هزینه بالاست همش مبخان بفرستند تست و ... ک من نتونستم و ادامه ندادم

مثلا چ کار عجیبی می‌کنی چطور اثبات می‌کنی مثلا من تا مدتها فقط می‌نوشتم تموم کارهای روزمره رو دقیقه ...

شاید باورت نشه اما این ماجرا برمیگرده به خیلی وقت پیش ۹ سال پیش من اون موقع یه مدت افسردگی گرفته بودم اصلا نمیتونم بگم حالا فقط بخاطر این ماجرا هم نبود ولی خب بی تاثیر هم نبود 

من همش گریه می کردم فک میکردم در بازه می‌رفتم می‌دیدم بستس و اینکه به ادمای دور و برمم شک داشتم 

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه یه خانواده خوب داشته باشید 

میدونم اما متاسفانه چند بار رفتم و دارو رو بیشتر از چن روز نخوردم و اینک هزینه بالاست همش مبخان بفرس ...

اگه رهاش کنید هی بد و بدتر میشه

از راهکارهایی که بهتون دادن استفاده کنید و خودتون هم کتاب ها و منابع معتبر رو مطالعه کنید ولی رهاش نکنید

اگه رهاش کنید هی بد و بدتر میشهاز راهکارهایی که بهتون دادن استفاده کنید و خودتون هم کتاب ها و منابع ...

هر چی بخوای خوندم و گوش دادم اما لعنتی خیلی سخته کاش زمان برگرده عقب کاش کاش کاش هزارم شروع بشه 

شاید باورت نشه اما این ماجرا برمیگرده به خیلی وقت پیش ۹ سال پیش من اون موقع یه مدت افسردگی گرفته بود ...

اره منم در گذشته افسرده بودم و کمی ترسو اما ب خاطر ی اتفاق بد و نفرت از یه ادم اینجور شدم همش فک میکردم اون کثیفه همش همه جا رو کثیف می‌دیدم تا اینک دیدم وایییبب شدم یه بیمار جلوشو نگرفتم شد وحشتناکککککک ک اصلا فک نکنم درمون  بشه

هر چی بخوای خوندم و گوش دادم اما لعنتی خیلی سخته کاش زمان برگرده عقب کاش کاش کاش هزارم شروع بشه

هزینه روانشناس زیاده ولی تونستی ادامه بده

الان به ذهنم رسید شاید هیپنوتیزمم تاثیر داشته باشه

اره منم در گذشته افسرده بودم و کمی ترسو اما ب خاطر ی اتفاق بد و نفرت از یه ادم اینجور شدم همش فک میک ...

من خودم همه نوع سختی ،بیماری تجربه کردم و میشه گفت واقعا با اینکه ۲۰ سالمه اما به اندازه یه ادم ۴۰ ساله تجربه دارم 

واقعا خیلی سخته الان نسبت به قبل بهتر شدم 

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه یه خانواده خوب داشته باشید