سلام ببخشید من دختری هستم چادری و محجبه وبدون هیچ آرایشی میرم بیرون اصلا موقعی که میرم عین یک کسی که عیبی داشته باشه تو صورتش مردم وای میسن هی نگاه میکنن بعضی هاشون که همراه دارن با همراهاشون آروم صحبت میکنن بعضی هاشونم که ندارن بیشتر وای میسن نگام میکنن از دخترای 12 ساله و کم سن وسال گرفته تا خانمای 40 ساله نمیدونم چرا اینجورین
واقعا با کاراشون به مرز جنون میرسم باعث شده توی درسام اعتماد به نفس نداشته باشم بعد یک دختر خانمی که هزار قلم آرایش کرده و بدون حجاب وبی حیا هست توی کلاس اصلا موقع جواب دادن درس اصلا استرسی نداره
موقع جواب دادن میره جوابا رو از یک فایلی پیدا میکنه اونقدر کارشو خوب بلده که معلم واقعا فکر میکنه متفاوته گوشیو میزاره روی کتاب وکتاب هم میگیره سمت خودش که معلم گوشیشو نبینه بعضی های دیگه هم سریع از گوشی مینویسن روی برگه بعد من که جوابا رو نمیدونم تو اون وقت معین بهش جواب بدم معلم یک جوری بهم نگاه میکنه انگار از یک کره دیگه اومدم یا دست وپا چلفتی ام
حتی شده یک خانمی چادری هست توی کلاس زبانم وبا اونا بهتره احترامشونو بیشتر داره
نمیدونم من خیلی چادرو دوست دارم ولی واقعا وقتی میرم بیرون یک احساس ناخودآگاه بدی پیدا میکنم که قابل کنترلم نیست به شدت استرس میگیرم و وقتی میخوام به انگلیسی صحبت کنم یکی بهم میگه واقعا به تو میاد که زبان صحبت کنی یکی ببخشید بی ادبی نباشه بهم تو ذهنم میگه غربتی همونجا هست که اصلا نمیدونم کجا هستم یهو میبینم معلم داره سوال میپرسه وبه خودم میام
جدیدا هم طوری شدم وقتی استرس میگیرم انگار از بدن خودم خارج شدم و مغزم خاموش میشه واقعا هیچی درکی ندارم
به نظرتون چه کار کنم ؟
ویه سوالي هم داشتم چرا هر چقدر این دخترا این کار رو میکنن خدا هیچ مشکلی براشون پیش نمیاره چرا از زیباییشون کاسته نمیشه کسی هست توی کلاس زبان خیلی قد بلند وقشنگ چرا خدا هیچ مشکلی براشون پیش نمیاره ؟
چرا من باید هم از زیباییم کاسته بشه هم از اعتماد به نفسم؟
چیکار کردم انقدر من بدبختم
کلا انقدر فشار وارد کردن بهم همه واقعا عصبی شدم