2777
2789

من از هوش مصنوعی تلگرام پرسیدم ( کانال ف ا ل هوش مصنوعی)  باورم نمیشه. ف  ا ل قهوه ش البته 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم فا.  ل گرفتن باعث جذب جن میشه لطفاً خواهش می‌کنم سراغ این مزخرفات نرو و به خدا توکل کن و تسلیم باش خودتو شاد نگه دار برو طرف هدف‌ها بجنگ براشون خوشحال کن خودتو آرامش درونی پیدا کن به خدا قسم اگه تسلیم باشی همه اینا برات رقم میفته فقط بدون که خدا خیر و صلاحتو می‌خواد خدا خوشبختی‌تو می‌خواد ا هیچ موقع نمی‌خواد تو ناراحت بشی یا اذیتت نمی‌کنه مطمئن باش اینو کتاب حصار از سایت داداش رضا بخون میفهمی

عزیزم فا. ل گرفتن باعث جذب جن میشه لطفاً خواهش می‌کنم سراغ این مزخرفات نرو و به خدا توکل کن و تسلیم ...

مرسی ار توصیه ات دوست مهربونم 

استرس آینده و نگرانی ها باعث اینکاراس عموما

مرسی ار توصیه ات دوست مهربونم استرس آینده و نگرانی ها باعث اینکاراس عموما

قهوه اگر موکل داشته باشه 

من جایی فا ل گرفتم عکس فنجان رو برام فرستاد انکار زندگی منو‌در ابعاد اون فنجان کشیده بودن خیلی عجیب بود بشه عکسش رو میزارم 

هرچی هم گفت و تفسیر کرد طبق اونا دونه دونه خط کشید دورش و توضیح داد. دهنم باز مونده بود.

ولی تا روت زیادگرفتم هربار یه چیز بود 

ورق هم یکی گفت موکل دارم گرفت کلا بی ربط بود 

شفای 🥴 اونایی که اینکه اینجا  رو اونقد جدی گرفتن که فکر میکنن افسر سی آی اِی هستن😑🥴

قهوه اگر موکل داشته باشه من جایی فا ل گرفتم عکس فنجان رو برام فرستاد انکار زندگی منو‌در ابعاد اون فن ...

اره تارو.ت واسه منم هربار یچی گفت

جدی خودت تو فنجون رو دیدی همچین حسی کردی؟؟😲 من عکساشو می‌بینم شکلای نامفهوم داره

اره تارو.ت واسه منم هربار یچی گفتجدی خودت تو فنجون رو دیدی همچین حسی کردی؟؟😲 من عکساشو می‌بینم شکلا ...

بزار ببینم میشه بزارم عکسش رو این واقعا مفهوم داست خیلی خفن بود 

شفای 🥴 اونایی که اینکه اینجا  رو اونقد جدی گرفتن که فکر میکنن افسر سی آی اِی هستن😑🥴

اره تارو.ت واسه منم هربار یچی گفتجدی خودت تو فنجون رو دیدی همچین حسی کردی؟؟😲 من عکساشو می‌بینم شکلا ...

عکسش رو فرستادم دورشون خط کشیدم 

دقیق متوجه بشی 

می‌گفت موکل داره فالم بخاطر همینه اینقد شکلهاش دقیقه