از ۲۰ برج۴ قولش و دادن کدوم و انجام دادن که این دومیش باشه؟
شیرینی اون لحظه که شکلات و گاز میزنی و طعم شیرین و نابش میپیچه تو دهنت و تمام غم و غصه هات و فراموش میکنی 🥹💕#طرفدار پرو پا قرص شکلات نارگیلی شیرین عسل با روکش کاکائوووووووووو🤤💕
از ۲۰ برج۴ قولش و دادن کدوم و انجام دادن که این دومیش باشه؟
من چندتا اکانت دارم که سیمکارت هرکدومش دست یکیه.گفتم صبرکنم شاید قتبلیت اضافه شد تاپیکارو پاک کنم.به نظرت میشه کاریکرد که کاربری جوری تعلیق بشه که دیگه اصلا امکان برگردوندنشنباشه؟
من چندتا اکانت دارم که سیمکارت هرکدومش دست یکیه.گفتم صبرکنم شاید قتبلیت اضافه شد تاپیکارو پاک کنم.به ...
بله میشه اگه خودشون تعلیق کنن دیگه تمومه
شیرینی اون لحظه که شکلات و گاز میزنی و طعم شیرین و نابش میپیچه تو دهنت و تمام غم و غصه هات و فراموش میکنی 🥹💕#طرفدار پرو پا قرص شکلات نارگیلی شیرین عسل با روکش کاکائوووووووووو🤤💕
من حسابامو درخواست تعلیق داده بودم تعلیق شده بود ولی بعدش که پیام دادم از تعلیقی درش آوردن.ظاهرا کسیکه سیمکارت دستش باشه میتونه حسابو از تعلیقی در بیاره.میخواستم بدونم راهی نیست که دیگه اصلا برش نگردونن؟
من حسابامو درخواست تعلیق داده بودم تعلیق شده بود ولی بعدش که پیام دادم از تعلیقی درش آوردن.ظاهرا کسی ...
اگه تعلیق سیاه بشی که دیگه برنمیگرده !
حتی اگر تعلیق هم بشین قسمت فراموشی رمز عبور کار می کنه.
راحت می تونن وارد کاربری بشن.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.