2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 34 پست
انشالاه گلمممم فقط منتظرم برا اولین بار صدا گریه شو بشنوم بعد بزارم رو سینم🥺

عزیزمم🥺🥺

خیلی حس خوبیه واقعا 😍😍 من صدای بچمو شنیدم اشکام سرازیر شد میگفتم جانم مامان 

انشالله به یمن مولود امروز زایمان راحتی داشته باشی  

واسه منتطرا خیلی دعا کن وقت زایمان 

میگفتن ما آریایی هستیم عرب نمیپرستیم اما الان در کنار اعراب از حمله به ایران حمایت میکنن و خوشحالن به هرحال حلال زادگی قسمت هرکی نمیشه 😁.....نظام که هیچ ، حتی شعار هایمان را هم نتوانستید تغییر دهید ... لبیک یا خامنه ای❤ که آبراهام اومده بود نجاتتون بده؟! 😁 توهمی ها شبا بیاین تو خیابون ببینید چه خبره بعد حرف از ضعف ایران و ایرانی بزنید...

برا من بهداشت نامه زده بود اما بعد که دکتر شیفت جدید اومد گف همچیز بچع خوبع تا ۴۲ هفتع ام زمان داری ...

اویییی 😐

نکنه منم بستری نکنننن

پس باید روزی برم که دکتر خودم اونجا شیفت باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزمم🥺🥺خیلی حس خوبیه واقعا 😍😍 من صدای بچمو شنیدم اشکام سرازیر شد میگفتم جانم مامان انشالله به ی ...

🥹🥹

چشمممممم حتمااااا فقط انشالاه امروز فردا دردم بگیرهههه 🥹🥹

اویییی 😐نکنه منم بستری نکننننپس باید روزی برم که دکتر خودم اونجا شیفت باشه

البتع بنظر من اگر قرار بر طبیعیه تا جایی که میتونی خودت پیادع روی کن ورزش کن رابطه داشع باشه حمام آب گرم بگیر تا طبیعی دردت بگیرع حرکات بچرم حتمن چک کن و مراقب باش

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰
🥹🥹چشمممممم حتمااااا فقط انشالاه امروز فردا دردم بگیرهههه 🥹🥹

انشالله 

میگفتن ما آریایی هستیم عرب نمیپرستیم اما الان در کنار اعراب از حمله به ایران حمایت میکنن و خوشحالن به هرحال حلال زادگی قسمت هرکی نمیشه 😁.....نظام که هیچ ، حتی شعار هایمان را هم نتوانستید تغییر دهید ... لبیک یا خامنه ای❤ که آبراهام اومده بود نجاتتون بده؟! 😁 توهمی ها شبا بیاین تو خیابون ببینید چه خبره بعد حرف از ضعف ایران و ایرانی بزنید...